Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Fix Plus lanceert nieuw nivelleersysteem voor tegelzetters

Fix Plus lanceert nieuw nivelleersysteem voor tegelzetters

Een verdraaid handig nivelleersysteem, dat zijn de nieuwe Twist levelling clips van Fix plus. Een mooie innovatie in de bouw die het leven van doe-het-zelvers, tegelzetters en installateurs weer wat makkelijker maakt.

Het nieuwe nivelleersysteem is deze week gelanceerd op de Nederlandse markt.

“Veel nivelleersystemen op de markt breken af tijdens het fixeren. Onze systemen zijn krachtig. Dit maakt onze systemen uniek op de markt”, aldus Peter Hogeveen van Fix Plus Nederland.

Hoe werkt het?
Dit nieuwe systeem bestaat uit twee onderdelen: de Twist clips en Twist caps. Na het aanbrengen van de tegellijm wordt de tegel in de tegellijm gelegd. Daarna kan de Twist Clip onder de tegel geschoven worden. Vervolgens plaats je de volgende tegel en schroef je de bijbehorende caps op de clips. Na het aanbrengen van de caps is het mogelijk het tegelwerk te corrigeren indien dit nodig is.

Waarom?
Het nieuwe Twist levelling systeem heeft een aantal voordelen ten opzichte van de bestaande systemen. Zo zijn de caps eenvoudig meerdere keren te gebruiken, waardoor dit op langere termijn een goedkoper systeem is. Daarnaast heb je geen fixeertang meer nodig waarmee je de nivelleer keggen vastzet. En door de enorme trekkracht van het systeem is het geschikt voor (extra) zware tegels. Dit maakt het systeem efficiënter en is daarom ideaal voor professionele tegelzetters.

Even proberen
Tegelzetters hebben de mogelijkheid om een gratis sample van het systeem aan te vragen via de Fix plus website. Daarin zitten een aantal clips en caps die tegelzetters eenvoudig kunnen testen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.