Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Federatie Paneelbouw introduceert kwaliteitskeurmerk

foto-behalen-certificaat-ap-1-kopieren

5 september 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

AP eerste gecertificeerde paneelbouwer

De Federatie Paneelbouw introduceert een speciaal kwaliteitslabel voor bedrijven in de paneelbouwsector. Paneelbouwers kunnen met dit label aantonen dat zij werken volgens de laatste richtlijnen, normen, kwaliteitsrichtlijnen en procesborging. De Federatie wil met de certificering de positie van de Nederlandse paneelbouw verder versterken. Inmiddels heeft de eerste audit door een onafhankelijke auditeur plaatsgevonden. AP uit Kolham mag als eerste bedrijf in Nederland het predicaat ‘gecertificeerd paneelbouwer’ voeren.

Kwaliteitswaarborg

De Federatie Paneelbouw (onderdeel van Fedet) houdt zich bezig met het waarborgen van de kwaliteit van schakel- en besturingspanelen. In die gedachte vindt het keurmerk zijn oorsprong. De focus binnen de audit ligt op het ontwerpproces, het productieproces met gekalibreerde gereedschappen en het testproces.

logo-kwaliteitskeurmerk-fp-1-kopieren“Dit kwaliteitslabel is belangrijk voor individuele bedrijven alsmede de sector”, aldus voorzitter Tom Stringer. “Met het keurmerk toon je als paneelbouwer aan dat je een gegarandeerde kwaliteit levert. Het biedt gecertificeerde bedrijven meer kansen op nationale erkenning, opdrachten én eerlijke prijzen.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht