Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
VSK

Elke nieuwe ruimte realistisch weergegeven, tot in de kleinste details

Het ontwerp wordt zo realistisch weergegeven, vol details, dat het om een foto lijkt te gaan.

Tekst | Desiree Pennings en Lieke van Zuilekom

Beeld | PaletteCAD

11 mei 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Dé softwareoplossing om snel en efficiënt te ontwerpen

PaletteCAD is al twintig jaar dé softwareoplossing om snel, efficiënt en professioneel te ontwerpen en presenteren. De software is al jarenlang populair onder interieurdesigners, architecten en andere ontwerpers. Dat is niet voor niets, want het laat een realistische weergave zien waarin zelfs de kleinste details niet ontbreken. Ook tijdens VSK 2022 laat PaletteCAD weer zien waarin het zichzelf onderscheidt van anderen.

Met PaletteCAD worden ruimtes helemaal op maat ontworpen, inclusief alle maten en benodigde materialen.

Heb je ooit een badkamer of een andere ruimte in je woning laten ontwerpen, dan is de kans groot dat je al kennis hebt gemaakt met PaletteCAD. Veel badkamerbedrijven, installateurs, aannemers én projectontwikkelaars werken er namelijk mee. Waarin PaletteCAD zich dan onderscheidt, vragen we aan mede-eigenaar en sales manager Jeroen Smeets. Voor hem is het antwoord eenvoudig: “Onze software kan heel breed worden ingezet. We zijn een high-end programma waarmee ook het technische gedeelte van het ontwerp kan worden ingetekend. Het gaat dan niet alleen om de badkamer, maar om hele woningen, inclusief de woonkamer, keuken en kasten.”

Maximaal inzicht

Tot in de kleinste details laat de software zien hoe een ontwerp eruit kan komen te zien. Alsof je zo de nieuwe ruimte in kunt stappen! Bijkomend voordeel is dat direct berekend wordt hoeveel materialen er nodig zijn, zoals het aantal tegels, kitranden en de vloer- en muuroppervlakte. Zo ontstaat maximaal inzicht. “Zelfs de machines die de kasten produceren kunnen met PaletteCAD aangestuurd worden”, aldus Smeets. “We kunnen alle berekeningen maken.”

Diverse presentatievormen

Tijdens de VSK-beurs laat PaletteCAD de mogelijkheden van de digitale showroom uitgebreid zien. Hierbij wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan de diverse presentatievormen waarin de ontwerpen gepresenteerd kunnen worden. “Onze digitale showroom kan uitstekend gebruikt worden om nieuwe klanten te helpen oriënteren in wat ze mooi vinden”, aldus Smeets. “Maar ook om een maatwerk tekening van een specifieke opdracht zo te presenteren, dat de opdracht ook daadwerkelijk binnengehaald wordt.”

Ook tijdens de vorige twee edities van VSK was PaletteCAD present. De medewerkers laten graag zien wat er allemaal mogelijk is met het high-end technisch tekenprogramma. Omdat de VSK voor de 25e keer wordt gehouden, 

zal PaletteCAD tevens een mooie jubileumaanbieding hebben.    

Benieuwd? U vindt PaletteCAD in hal 8, stand D020.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%