Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
De elektricien is verleden tijd

De elektricien is verleden tijd

Weet u nog dat renovatie en nieuwbouw vooral gingen over de meterkast, 5/8’ en 3/4′ buizen, schakelmateriaal, lasdoppen en 2,5mm2 installatiedraad? Wanneer gesproken werd over domotica en BUS, was dat een uitzondering. Nu worden ineens vragen aan de elektricien gevraagd over zonnepanelen, zonnecollectoren, pvt-panelen, wtw-balansventilatie, warmtepompen en Rc-waardes.

Dat betekent niet alleen om- en bijscholen, maar ook nieuwe netwerken opbouwen van leveranciers en met nieuwe bedrijven gaan samenwerken of zelfs samengaan. De eindgebruiker wordt overladen met informatie over klimaatverandering, duurzame energie, stijgende energiekosten en verhalen over warmtepompen, warmtenetten en balansventilatie. De vertrouwde huis-installateur is vaak de eerste vraagbaak. En klanten houden geen rekening met verschillen tussen e- en w-installateurs, aannemers of isolatiespecialisten. U bent deskundige. Punt.

Op 19, 20 en 21 maart komen in drie dagen 10.000+ vakspecialisten samen. Zij bezoeken samen 130+ gratis seminars en bekijken ruim 500+ innovaties die op de markt komen in 2019. Bezoekers maken kennis met 200+ bedrijven uit 25+ verschillende landen. Alle oplossingen onder één dak met twee van de grootste duurzame energie kennisevents van Nederland die tegelijkertijd worden georganiseerd Solar Solutions (zonne-energie) en Duurzaam Verwarmd.

Geïnteresseerd? Bezoek Duurzaam Verwarmd & Solar Solutions gratis met onze invitatiecode 2019I&B

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.