Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Efficiënter, stiller én energiezuiniger: nieuwe ventilatietoppers voor grote woningen
Altijd de meest excellente lucht in huis met de complete Flair-serie.

Efficiënter, stiller én energiezuiniger: nieuwe ventilatietoppers voor grote woningen

Bij Brink Climate Systems weten ze maar al te goed hoe belangrijk een gezond binnenklimaat is. Tegelijk heerst er het volle besef dat ook het milieu intens moet worden gekoesterd. Het zijn twee zaken die niet alleen samenkomen in de onlangs uitgerolde reclamecampagne met als titel ‘In de energietransitie is schone lucht essentieel’. Ook met de introductie van de nieuwe Flair 450 en 600 weet Brink innovatie en duurzaamheid slim met elkaar te combineren. 

Brink Climate Systems biedt verschillende systemen voor centrale ventilatie met afvoer- en toevoerkanalen. Naast de ruimtebesparende Renovent Sky, die dankzij zijn platte vorm uiterst geschikt is voor plafond- en wandmontage, is er de Flair-range, de nieuwe standaard in ventilatie met warmteterugwinning. 

Excellente lucht in elke woning door WTW zonder toevoerkanalen.

Complete familie

Het in meerdere uitvoeringen leverbare systeem heeft als opvolger van de Renovent Excellent alles te bieden. “Bestonden al de Flair 200, 300 en 400, de introductie van de 450 en 600 maakt de familie compleet”, zegt commercieel manager Albert van Lohuizen. “Daardoor kunnen we nu elk type woning, van klein tot groot, voorzien van goede ventilatie.” Alle uitvoeringen van de Flair zijn uiterst compact. Vooral de Flair 200 blinkt hierin uit. Dit toestel past uitstekend in appartementen en is een slimme oplossing bij vervanging. De grote variatie aan uitvoeringen biedt daarnaast veel ontwerpflexibiliteit. De Flair is leverbaar als een linker- en rechteruitvoering met vier bovenaansluitingen (4b). In het geval van de Flair 300 en Flair 400 is er naast de variant met vier aansluitingen aan de bovenzijde ook een toestel leverbaar met twee aansluitingen boven en twee onder (2b/2o). De twee nieuwe modellen zijn bovendien extra voorzien van een interne geluidsdemper, waardoor het geluid naar de woning toe nóg verder gereduceerd wordt.

Ventilatie zonder toevoerkanalen

Het in Staphorst gevestigde Brink Climate Systems biedt een breed scala aan klimaatoplossingen. De onderneming levert namelijk niet alleen oplossingen met warmteterugwinning voor nieuwbouwwoningen, maar ook voor bestaande huizen en appartementen. Speciaal voor die doelmarkt ontwikkelde Brink het geavanceerde Multi Air Supply systeem, een uniek product dat centraal ventileren met WTW eveneens mogelijk maakt binnen woningen waar toevoerkanalen ontbreken. “Het systeem biedt grote mogelijkheden rondom duurzame woningrenovatieprojecten”, aldus Van Lohuizen. “Zeker als het gaat om ontwerpvrijheid, een reductie van de bouwkundige kosten en tijdsbesparing tijdens de installatie.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.