Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Efficiënter inrichten van processen

Efficiënter inrichten van processen

Knip- en stripmachines die elke klantwens mogelijk maken

In samenwerking met zusterbedrijven in Duitsland, Polen, Frankrijk, Italië en Nederland bieden Jobarco en Pantaflex, als onderdeel van Cable Connectivity Group, een totaalpakket aan productie, assemblage en distributie van speciaalkabels, accessoires en kabelconnectiviteitsoplossingen. Bijzonder hierin is dat de focus niet alleen ligt op de levering van diverse producten, maar dat zij klanten ook helpen bij het efficiënter inrichten van processen. Om deze reden is het magazijn in Benthuizen uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde machines, waarmee complexe en zeer specifieke aanvragen eenvoudig te realiseren zijn. 

Jobarco en Pantaflex bieden hoogwaardige connectiviteitsoplossingen. Zij bieden een breed assortiment aan A-kwaliteit kabels en kabelaccessoires. De producten zijn binnen 24 uur leverbaar binnen de Benelux en mede dankzij het gezamenlijke brede pakket en uitgebreide machinepark wordt de klant volledig ontzorgd met speciale oplossingen in alle industriële segmenten.

“Wij bieden onze klanten complete assemblages aan”, zegt Willem van Dommelen, manager logistics. Daarin gaan de bedrijven erg ver. Of het nu om een grote of een kleine bestelling gaat, alles wordt tot op de millimeter op maat geknipt, gestript, samengesteld en on time geleverd op de gewenste locatie. “Zelfs in tijden van schaarste van grondstoffen en langere levertijden zijn wij in staat om onze klanten optimaal te bedienen met de artikelen uit voorraad.”

Knippen, strippen, semi-strippen en persen van alle soorten kabels is mogelijk.

“Wegens de uitgebreide mogelijkheden van de machines kunnen we onze klanten ook voorzien van kleinere aantallen”, aldus Van Dommelen. Het gaat in totaal om zestien snijmachines en een assemblageafdeling met onder meer een geautomatiseerde snijlijn in het logistieke centrum in Benthuizen.

Uitgebreide kwaliteitscontroles

Jobarco en Pantaflex bieden de hoogste kwaliteit, mede dankzij de uitgebreide kwaliteitscontroles. Jobarco is ISO-14001 gecertificeerd en heeft jarenlange ervaring in het snijden van kabels. Ook de logistiek is tot in de puntjes geregeld. Of het nu gaat om speciale ritten, lijngoederen of luchtvracht, de leveringsconcepten zorgen voor een optimale afhandeling en levertijd. Het goed bereikbare warehouse stelt Cable Connectivity Group in staat afhaalzendingen binnen een uur te managen. De 1.900 haspellocaties maken elke 24-uurslevering mogelijk.

Nog verdere uitbreiding in 2023

Knippen, strippen, semi-strippen en persen van alle soorten kabels is mogelijk. Zelfs meeraderige kabels met grote buitendiameters en aderdoorsnedes kunnen worden geknipt. Het strippen van kabels is al mogelijk vanaf enkele millimeters en het persen van kabelschoenen behoort tot de expertises. In de loop van het jaar zal het machinepark nog verder worden uitgebreid. “We willen de assemblageafdeling in de toekomst verder uitbreiden met nieuwe machines, om nog complexere assemblages te kunnen maken. We zijn nu aan het onderzoeken wat onze klanten willen en waar vraag naar is”, aldus Van Dommelen.    

De voordelen van Cable Connectivity Group op een rijtje:

 • Breed en snel leverbaar, ook voor speciale kabels.
 • Gecertificeerde kwaliteit.
 • Jarenlange kennis en kunde.
 • Compleet assortiment (ook mogelijkheden voor klantspecifieke voorraad).
 • E-business op een hoog niveau.
 • Centrale ligging voor snelle leveringen in binnen- en buitenland.
 • Expresvervoer, stipte leveringen en luchtvracht.
 • Alle soorten snijlengtes mogelijk.
 • Allerlei etikettering.
 • Montagemogelijkheden.
 • Keuze uit diverse soorten haspels in hout (behandeld volgens ISPM 15), kunststof en triplex.
 • Alle doorstuur-verpakkingsmogelijkheden en/of verpakkingen volgens klantwens.
 • 24 uurs levering in de Benelux.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.