Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
De perfecte basis voor Smart Buildings – de controller PFC200 BACnet/IP

De perfecte basis voor Smart Buildings – de controller PFC200 BACnet/IP

Het apparaat combineert de voordelen van het open Linux®-besturingssysteem met de comfortabele engineering software e!COCKPIT en een gestandaardiseerde MQTT-interface. Hierdoor is de controller uitermate geschikt voor Smart-Building-projecten en komt bovendien tegemoet aan de eisen die de moderne gebouwautomatisering stelt.

De controller beschikt over een gestandaardiseerde MQTT-interface en  een TLS-1.2-codering voor het open berichtenprotocol. Hierdoor is een veilige standaard verbinding met cloudoplossingen gegarandeerd.

Bovendien zorgt de controller dankzij de interface voor het tot stand brengen van een verbinding met het gebouwspecifieke protocol BACnet/IP. De controller verbindt het modulaire WAGO I/O-SYSTEM met de BACnet-wereld. De basis voor het programmeren van de controller is het real time Linux®-besturingssysteem en de op CODESYS V3 gebaseerde engineering-software e!COCKPIT.

Bij grootschalige installatieprojecten weet de controller te overtuigen, aangezien een groot aantal BACnet-objecten tegelijkertijd geautomatiseerd kan worden. De performante controller voldoet niet alleen aan de geldende normen en voorschriften, maar slaagt ook voor de BACnet-tests inzake de interoperabiliteit. Aan de standaards BACnet-Building-Controller (B-BC) en BACnet-Revision 14 wordt eveneens voldaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.