Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
De nieuwe standaard in vraaggestuurd ventileren 

De nieuwe standaard in vraaggestuurd ventileren 

Is het je ambitie om elke eengezinswoning die je aanpakt uit te rusten met een degelijk, betaalbaar, gebruiksvriendelijk en energiezuinig centraal VST3 ventilatiesysteem? Dan is de OxyGreen Light van Renson daarvoor de meest aangewezen unit, in combinatie met toevoer van verse lucht via raamventilatieroosters. Zeker als je weet dat het centrale ventilatietoestel voortaan standaard is uitgerust met een ingebouwde vochtsensor voor de afvoer van vervuilde lucht uit de natte ruimtes in huis. 

Modulair uit te breiden

Dankzij extra externe CO2- en vochtsensoren (die tegelijkertijd over een bedieningsknop beschikken om te kiezen tussen vraaggestuurde ventilatie, nachtstand of boost) is de OxyGreen Light (ook nadien nog) eenvoudig, modulair en op maat van ieders noden uit te breiden tot een compleet vraaggestuurd ventilatiesysteem dat de binnenluchtkwaliteit in de hele woning op peil houdt én de klant toelaat om extra te besparen op energie. Die extra sensoren communiceren draadloos met de ventilatie-unit. Zo zal het toestel enkel meer gaan ventileren zodra de binnenluchtkwaliteit in huis te wensen overlaat, ongeacht de ruimte waar dit door de sensoren gemeten wordt. Is de binnenluchtkwaliteit terug op peil, dan schakelt het ventilatiesysteem automatisch terug naar het basisventilatieniveau. Hier hebben bewoners dus geen omkijken naar. Alles wordt volautomatisch voor hen geregeld door deze intelligente en vraaggestuurde afvoerventilator, al is het via de optionele (intuïtieve) sensoren/handbedieningen of vierstandenschakelaar ook mogelijk om in plaats van vraaggestuurde ventilatie (‘comfort’) manueel te kiezen voor boosten (‘max’) of een nachtstand (‘maan’-icoontje).

OxyGreen Light ventilatie-unit.

Vlot en compact te installeren

De snelle en gemakkelijke montage van dit robuuste ventilatiesysteem en de eenvoudige koppeling van extra sensoren staan voor jou als installateur garant voor een vlotte en correct functionerende installatie. Dat de ventilatie-unit de meest compacte in zijn soort op de markt is, is dan weer een extra voordeel bij renovatie, maar maakt het toestel ook universeel toepasbaar voor montage in de wand, het plafond of op de vloer.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.