Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Producten

StarQuick®: Tijdbesparende buisbevestiging

walraven-bis-starquick-toepassing-3-kopieren

5 maart 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De StarQuick® Beugel van Walraven staat garant voor een snelle en gemakkelijke buisbevestiging. De StarQuick® Beugels zijn verkrijgbaar voor alle buissoorten in Ø 10–65 mm en geschikt voor sanitaire, verwarmings- en elektrotechnische installaties.

Bevestiging van twee of meer buizen

De buis wordt volledig omsloten door de kunststof beugel, wat een garantie is voor een veilige bevestiging in alle omstandigheden. Door de buis slechts met lichte druk in de StarQuick® Beugel te drukken, klemmen de twee beugelhelften om de buis en sluit de beugel; hierdoor is gereedschap niet nodig.

StarQuick® biedt tevens de mogelijkheid voor het bevestigen van meerdere parallel lopende buizen. Door de unieke profilering kunnen meerdere beugels eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Handig om zonder boren aan een gemonteerde beugel nóg een buis of kabel te bevestigen.

Uitgekiende range producten

De range van StarQuick® omvat, naast deze handige beugel, innovatieve accessoires om het systeem compleet te maken. Denk hierbij aan inslagschroeven en duowandplaten voor directe bevestiging aan wand of plafond en rail(adapters) waarop de beugels in een handomdraai gemonteerd kunnen worden. Daarnaast zijn er draadstangadapters waarmee beugels eenvoudig op een draadstang aangebracht kunnen worden.

Kortom, StarQuick® is het veelzijdige montagesysteem voor een makkelijke, betrouwbare en tijdbesparende installatie. Het biedt voor elke toepassing doeltreffende montageoplossingen.

Kijk voor het volledige starQuick® assortiment op de Walraven website: https://www.walraven.com/nl/producten/bis-starquick/

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht