Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
‘Big Foot Systems lanceert de nieuwe H-Tech Set 330’

‘Big Foot Systems lanceert de nieuwe H-Tech Set 330’

De nieuwe H Tech 330 mm set is geschikt voor een groot aantal strut- en kokerprofielen en  draadstang M12. Hij is voorzien van een nieuw design en een doordacht voetvlak van 330×330 mm, heeft meer mogelijkheden naar bevestiging toe en heeft met de aangehechte EPDM-laag een hogere wrijvingscoëfficiënt dan het vorige model.

De H Tech stelpoten zijn een veelzijdige en economische oplossing voor een optimale belastingverdeling zonder het dak te moeten penetreren. De aangehechte EPDM laag zorgt voor een 50% hogere wrijvingscoëfficiënt waardoor een verbeterde stabiliteit bekomen wordt, zeker ook waar de wind dagelijks inspeelt op de technische installaties op het dak.

H Tech sets worden in combinatie met strut 21×41, 40×38, 41×41, koker 40×40 of draadstang M12 ingezet ter professionele ondersteuning van ventilatiebuizen, pijpleidingen, kabelgoten,..

Een H Tech Set wordt geleverd in een doos met 2 voeten, een bevestigingskit voor profielen en een handleiding. Profielen of draadstangen zijn niet inbegrepen 

Linum Europe levert de nieuwe stelpoten set uit voorraad.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.