Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Belimo Customized Products – Efficiënt investeren in uw project

Belimo Customized Products – Efficiënt investeren in uw project

Belimo is als fabrikant niet alleen specialist, maar ook uniek als het gaat om het produceren van customized products. Hierbij levert Belimo maatwerk en stemt zij haar producten en diensten af op de marktbehoeften. Dankzij modulaire opbouw van Belimo aandrijvingen en een uniek configuratie systeem kunt u uw „eigen“ Belimo aandrijving naar wens laten labelen, parametreren of monteren op de regelafsluiter of kogelkraan.

Ook voor het hydraulisch monteren van bochten, koppelingen of puntstukken en dergelijke kan Belimo u ontzorgen met het voor monteren van bijvoorbeeld stekkers of kabellengtes. Het voordeel is minder montage uren, snellere doorloop tijd op uw project en het sterk reduceren van de faalkosten.

Op elektrotechnisch gebied kunnen o.a. klant specifieke kabels, stekkers en connectoren geleverd worden. Hydraulisch behoren o.a. voor gemonteerde leidingen, bochten, koppelingen en fittingen tot de mogelijkheden. Intelligente aandrijvingen/oplossingen zijn voorgeprogrammeerd en op de customized producten worden functietesten uitgevoerd. Ook behoort labelen van de producten met bijvoorbeeld positie/locatiegegevens tot de mogelijkheden.

OEM (Original Equipment Manufacturer)

Door goed te luisteren naar de wensen, behoeften en uitdagingen van haar relaties biedt Belimo oplossingen met meer comfort, efficiëntie en veiligheid, die makkelijker te installeren en te onderhouden zijn. Daarnaast meet Belimo de kwaliteit met als gevolg dat de relaties een duidelijke meerwaarde herkennen in de service ten opzichte van die van de concurrenten. Inmiddels bestaat al bijna de helft van de Belimo omzet uit klant specifieke producten. De grootste afzet vindt plaats in de Original Equipment Manufacturer(OEM) sector, waar Belimo in vele sectoren niet meer weg te denken is. Van treinen tot champignonkwekerijen, van broederijen tot aan scheepsbouwers, van VAV-box fabrikanten tot aan brandklepproducenten, overal kom je Belimo tegen in een klant specifieke uitvoering.

Dankzij customizing richt het bedrijf zich zoveel mogelijk op het vervullen van de individuele wensen van de relatie. Ieder product is uniek en heeft altijd de Zwitserse kwaliteit die men van Belimo mag verwachten.

Wat kan Belimo op OEM gebied voor u betekenen?

Belimo kan verschillende kabeltypen en lengtes leveren, met of zonder stekker. Ook behoren een aangepaste behuizing- en labelkleur, of een eigen artikelcode tot de mogelijkheden.

Er is een grote diversiteit aan mechanische montage uitvoeringen en een ruime keuze in toebehoren.
Ook customized labels met eigen logo en/of vermelding van bijvoorbeeld de eigen website van de relatie kunnen gerealiseerd worden. Op technisch gebied kunnen de looptijd/hysterese en (bus) parameters aangepast worden. Ook een aangepaste printplaat met toevoeging van klant specifieke onderdelen en een aangepaste IP-klasse door toevoeging van bijvoorbeeld coating zijn mogelijk.

Er is een vergaande samenwerking/partnership door levering van half-fabrikaten door Belimo en door levering van aandrijvingen met geïntegreerde regelfuncties en IO-modules. Alle producten worden geleverd in milieu vriendelijke multi-verpakkingen.
Ook op het assortiment Customized Products wordt bij Belimo standaard  5 jaar garantie gegeven.

Raadpleeg www.belimo.nl voor meer informatie of vraag het team van specialisten om advies.
[email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.