Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Al meer dan 1 miljoen gebruikers in Europa

Al meer dan 1 miljoen gebruikers in Europa

Intratone is fabrikant van intercoms en toegangssystemen. Met de innovatieve intercomsystemen regelt u de toegang van gebouwen makkelijk en op afstand. “We bieden een duurzame en innovatieve oplossing die makkelijk te installeren en te gebruiken zijn”, aldus het bedrijf. “Binnen één dag is een systeem gebruiksklaar, zonder ingrijpende of dure installatie.” Wilt u ook controle op afstand?

Op afstand in real-time te beheren

Voordelen voor de gebouwbeheerder: een online platform, op afstand in real-time. Via het gratis en veilige online platform van Intratone beheert u alles, zonder u te verplaatsen. U controleert alle toegangen van één of meerdere gebouwen of bijvoorbeeld garagepoorten. Het platform is gebruiksvriendelijk en vereist geen technische kennis. Bovendien is het mogelijk om meerdere accounts aan te maken en de controle over meerdere beheerders verdelen.

De montage is snel en eenvoudig geregeld, waarna de intercom direct operationeel is.
  • Eenvoudige en veilige controle op afstand;
  • Het aantal te beheren appartementen is gratis en onbeperkt;
  • Klokje rond veilige toegang tot gebouwen;
  • Databescherming op hoog niveau;
  • Zonder kabels en snel geïnstalleerd;

Uniek comfort en veiligheid voor alle bewoners

De gratis app of software biedt bewoners via hun vaste lijn, smartphone, tablet of computer toegang tot een modern intercomsysteem. Het beantwoordt perfect aan hun huidige noden en past zich makkelijk aan. Bewoners zijn zeker van een veilig systeem en ongeëvenaard comfort.

  • Makkelijk en intuïtief;
  • Comfortabel en veilig; 
  • Altijd en overal zien wie er voor de deur staat;
  • Snelle installatie en meestal in minder dan 4 uur gebruiksklaar.

Al meer dan 1  miljoen woningen zijn aangesloten op de draadloze intercoms van Intratone! Wacht niet langer en ontdek het verschil voor uw appartementencomplex.

Met de innovatieve intercomsystemen regelt u de toegang van gebouwen makkelijk en op afstand.

Eenvoudige, kostenefficiënte installatie

Wanneer er wordt gekozen voor een draadloos Intratone intercomsysteem voor uw gebouw of appartementencomplex, kiest u voor een kostenefficiënte installatie. Omdat Intratone intercoms draadloos werken is enkel bedrading voor de voeding nodig. Er hoeven dus geen kostbare meters aan bedrading van de bel naar het individuele appartement gelegd of vervangen te worden. De montage is snel en eenvoudig geregeld, waarna de intercom direct operationeel is. U bespaart op kosten van installatie en materiaal, maar voorkomt ook de schade en overlast gerelateerd aan de aanleg en installatie van een conservatieve intercom met bedrading. Aanpassingen en updates voert de beheerder op afstand in real-time uit. Volledig corona-proof! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.