Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
2N, internationale fabrikant van IP intercom systemen, lanceert virtuele beurs op 11 & 18 juni

2N, internationale fabrikant van IP intercom systemen, lanceert virtuele beurs op 11 & 18 juni

◦ 2N schetst de laatste trends van IP intercom systemen en home security in de huidige snel veranderende omstandigheden

◦ 2N’s eerste virtuele beurs, 2N on Air vindt plaats op 11 juni a.s. en de 2e op 18 juni 2020

◦ 2N zal sneak previews van nieuwe producten laten zien en producten introduceren die het mogelijk maken intercoms niet aan te raken en social distancing vergemakkelijken

2N, wereldwijde leider op het gebied van IP intercom systemen, heeft een unieke virtuele beurs gelanceerd. Deze beurs, 2N on Air, helpt eigenaren van woningen en commercieel vastgoed als ook architecten, ontwerpers, beveiligingsbedrijven en gebouwbeheerders bij het identificeren en toepassen van contactloze technologie die gebouwen en hun bewoners en gebruikers beschermt. De eerste virtuele beurs vindt plaats op 11 juni vanaf 15.00 uur met als onderwerp “trends in de woonsector”. 2N on Air duurt een uur en zal een combinatie zijn van interviews, presentaties en interactieve sessies voor deelnemers die willen weten hoe ze de actuele behoeften op het gebied van toegangscontrolesystemen kunnen invullen, voor zowel bestaande gebouwen als vastgoed dat in ontwikkeling is.  Deelnemers komen meer te weten over de impact die de huidige situatie heeft op toegangscontrolesystemen en hoe 2N kan helpen de noodzaak om intercoms aan te raken te verminderen en social distancing te faciliteren.

De tweede virtuele beurs vindt plaats op 18 juni met als onderwerp “trends in commerciële gebouwen”. Dit virtuele event is specifiek interessant voor architecten, planners, ontwikkelaars en system integrators.  2N zal sneak previews geven van een aantal toekomstige nieuwe producten en 2N’s aanpak ten aanzien van cybersecurity uiteenzetten.

Michal Kratochvíl, CEO van 2N: “Omdat door de recente omstandigheden alle face-to-face bijeenkomsten moesten worden geannuleerd en we het aantal persoonlijke ontmoetingen moesten beperken, ook die met onze business partners, vinden we het belangrijk om met een nieuw concept te komen dat zorgt voor goede interactie met onze diverse doelgroepen. Wij zijn er van overtuigd dat 2N on Air onze ‘next generation showroom’ is waarin planners, architecten en ontwerpers kennis kunnen maken met onze nieuwste producten en oplossingen en waar we met elkaar in gesprek kunnen gaan over de uitdagingen waar we mee te maken hebben. Zo kunnen we van elkaar leren en ons voorbereiden op de toekomst”.

Michal Kratochvíl vult nog verder aan: “Sinds het begin van deze crisis werd regelmatig contact met ons opgenomen met de vraag welke technologieën van 2N een rol kunnen spelen bij het oplossen van een aantal uitdagingen waar men voor staat. Een overzicht van de producten en diensten die onze klanten helpen de noodzaak om intercoms aan te raken te verminderen, desinfectie mogelijk te maken en social distancing te vergemakkelijken, wordt daarom op 11 en 18 juni eveneens getoond. Met ons steeds verder groeiende team en sterke partnernetwerk van 7 lokale distributeurs in de Benelux, kijken we ernaar uit om onze oplossingen dichter bij onze klanten in de Benelux te brengen.”

Lees hier verder voor meer info over 2N on Air en de inschrijfmogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.