Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Elke nieuwe ruimte realistisch weergegeven tot in het kleinste detail
Het ontwerp wordt zo realistisch weergegeven, vol details, dat het om een foto lijkt te gaan.

Elke nieuwe ruimte realistisch weergegeven tot in het kleinste detail

PaletteCAD is al twintig jaar dé softwareoplossing om snel, efficiënt en professioneel te ontwerpen en presenteren. De software is al jarenlang populair onder interieurdesigners, architecten en andere ontwerpers. Dat is niet voor niets, want het laat een realistische weergave zien waarin elk detail is meegenomen. Ook tijdens VSK 2022 laat het bedrijf weer zien waarin het zichzelf onderscheidt van anderen.

Heb je ooit een badkamer laten ontwerpen of een andere ruimte in je woning, dan is de kans groot dat je al kennis hebt gemaakt met PaletteCAD. Veel badkamerbedrijven, installateurs, aannemers en projectontwikkelaars werken ermee. Waarin PaletteCAD zich dan onderscheidt, vragen we aan mede-eigenaar en sales manager Jeroen Smeets. Voor hem is het antwoord eenvoudig: “Onze software kan heel breed ingezet worden. We zijn een high-end programma waarmee ook het technische gedeelte van het ontwerp kan worden ingetekend. Het gaat dan niet alleen om de badkamer, maar om hele woningen, inclusief de woonkamer, keuken en kasten.”

Met PaletteCAD worden ruimtes helemaal op maat ontworpen, inclusief alle maten en benodigde materialen.

Tot in de kleinste details laat de software zien hoe een ontwerp eruit kan komen te zien. Alsof je zo de nieuwe ruimte in kunt stappen. Bijkomend voordeel is dat direct berekend wordt hoeveel materialen er nodig zijn, zoals het aantal tegels, kitranden en de vloer- en muuroppervlakte. “Zelfs de machines die de keuken produceren kunnen met PaletteCAD aangestuurd worden. Alle berekeningen kunnen we maken”, aldus Smeets.

Ook tijdens de vorige twee edities van VSK was PaletteCAD present. De medewerkers laten graag zien wat er allemaal mogelijk is met het high-end technisch tekenprogramma. Tijdens de komende editie laten ze het publiek bijvoorbeeld kennismaken met Palette Rooms, een nieuwe applicatie die nu nog in ontwikkeling is. Smeets: “Het is de eerste online zelfplanner waarin een consument in 3D een ruimte kan ontwerpen. Andere planners zijn meestal 2D, maar wij gaan een stapje verder.”

Omdat de VSK voor de 25e keer wordt gehouden, zal PaletteCAD een mooie jubileumaanbieding hebben.  

Benieuwd? U vindt PaletteCAD in hal 8, stand D020.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.