Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
TECE toilet elektronica: sterk waar het gaat om hygiëne

TECE toilet elektronica: sterk waar het gaat om hygiëne

Hygiëne is belangrijker dan ooit. Aanraakvrij spoelen voorkomt verspreiding van het COVID-19 virus. Daarom introduceert TECE de nieuwe aanraakvrije elektronische bedieningsplaat TECEsolid.

Als aanjager van innovaties breidt TECE de serie TECEsolid uit met een elektronische bedieningsplaat voor toilet en urinoir. De basis blijft hetzelfde: een roestvaststalen front van twee millimeter dik beschermt de bedieningsplaat tegen hoge gebruiksfrequenties. Dit maakt TECEsolid zeer geschikt voor openbare ruimten. Dankzij de minimalistische look staat de bedieningsplaat mooi in ieder toilet of urinoir, zowel in een openbare ruimte als in een privé badkamer.

Bij de TECEsolid toilet elektronica is voor het eerst een innovatieve sensor uit de cameratechnologie toegepast voor het activeren van de spoeling. Deze ToF-sensor meet afstanden veel nauwkeuriger dan een conventionele infraroodsensor en maakt onderscheid tussen bewegingen in de ruimte en hand- en zitposities.

Wanneer een persoon in het herkenningsbereik van de bedieningsplaat komt lichten de knoppen voor de enkele of dubbele spoeling op. De knoppen worden geactiveerd bij een afstand van 2 cm. Als de gebruiker vergeet om te spoelen wordt automatisch de veiligheidsspoeling geactiveerd.

De nieuwe TECEsolid toilet elektronica heeft een geïntegreerd programma voor hygiëne-/intervalspoeling en kan eenvoudig worden geprogrammeerd met een app.

Het front is verkrijgbaar in geborsteld rvs (met of zonder anti-fingerprint beschermlaag), glanzend chroom, glanzend wit en mat wit. Het design van het front past zeer harmonieus bij de verschillende TECE wc-bedieningsplaten, zoals bij de series TECEsquare, TECEsolid en TECEnow. Levering eind 2020.

Andere aanraakvrije mogelijkheden

Naast de serie TECEsolid levert TECE de TECElux en TECElux Mini bedieningssystemen, beiden met een front van echt glas en geschikt voor aanraakvrij spoelen. Het voordeel van beide producten is dat het front geen naden heeft waarin vuil en bacteriën kunnen ophopen. Het aanraakvrij spoelen geschiedt met de sen-Touch. De werking is heel eenvoudig. Als een persoon in de buurt van het toilet komt lichten de contouren van de bedieningstoetsen op. De spoeling wordt geactiveerd door een hand voor de toetsen te bewegen. Aanraakvrij, dus hygiënisch en veilig!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.