Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Ontdek de nieuwe witte kanalen voor airco’s en warmtepompen 
Canalit warmtepompkanaal.

Ontdek de nieuwe witte kanalen voor airco’s en warmtepompen 

Canalit streeft ernaar om continu voorop te lopen in de markt en om in de behoeften van klanten te voorzien. Innovatie staat centraal in alles wat zij doet. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de nieuwe witte (RAL9001) aircokanalen van 140×90 mm.

De warmtepompsector heeft een significante groei doorgemaakt. Ditzelfde geldt voor de eisen aan en specificaties van de installaties. Canalit speelt hierop in met een nieuwe kanaalmaat, die speciaal ontwikkeld is voor warmtepompinstallaties waarvan de koelleidingen net wat groter zijn. Met een formaat van 140×90 mm bieden de aircokanalen een naadloze en esthetisch verantwoorde oplossing voor het wegwerken van deze leidingen.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit staat bij Canalit hoog in het vaandel. Voor de nieuwe aircokanalen is daarom ook een breed scala aan kwalitatieve hulpstukken ontwikkeld. Van verbindingsstukken tot eindkappen: aan elk detail is gedacht. De hulpstukken verzekeren een nette en professionele afwerking van elk aircosysteem. Ook goed om te weten: de leidingkanalen en hulpstukken voldoen aan de RoHS richtlijn (EU directive 2002/95/EF) en REACH (EC1907/2006) richtlijn.

Nieuw in het assortiment zijn de witte (RAL9001) aircokanalen van 140×90 mm.

Compleet assortiment hulpstukken

In de wereld van airco- en warmtepompinstallaties is een scala aan hulpstukken van essentieel belang om aan elke specifieke behoefte te kunnen voldoen. Canalit heeft dat goed begrepen. Of u nu behoefte heeft aan een hoekstuk voor een scherpe bocht, een T-stuk voor een vertakking of een verbindingsstuk om twee kanalen aan elkaar te koppelen: Canalit heeft het in huis. Het uitgebreide assortiment is ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak, zodat installateurs hun werk efficiënt en nauwkeurig kunnen uitvoeren.

De kracht van klikbeugels

Stabiliteit en duurzaamheid zijn twee sleutelwoorden als het gaat om de installatie van aircokanalen. Daarom adviseert Canalit het gebruik van haar speciaal ontworpen klikbeugels. Deze beugels, waarvan aanbevolen wordt om deze elke 40 cm te plaatsen, zorgen niet alleen voor een stevige bevestiging van het kanaal, maar dragen ook bij aan de levensduur van de gehele installatie. Het vermijden van doorhangen en de zorg voor een strakke afwerking zijn essentieel voor een professioneel ogende installatie.

Voor alle seizoenen

Een ander cruciaal aspect van de Canalit aircokanalen is hun vermogen om verschillende weersomstandigheden te weerstaan. Dankzij een zorgvuldig ontwerpproces zijn de kanalen in staat om temperaturen te trotseren die variëren van een ijskoude -15°C tot een verzengende 65°C. Of de eindklant in een regio woont met strenge winters of hete zomers: de Canalit aircokanalen zijn opgewassen tegen alle uitdagingen van Moeder Natuur. Dit zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoud op de lange termijn.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.