Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nooit meer te veel CO2 
Dankzij een uitstekende geluidswering van maximaal 57 dB is de AEROPAC zelfs geschikt voor gebruik in slaapkamers.

Nooit meer te veel CO2 

Nieuw: intelligente wandventilator met geïntegreerde CO2-regeling

Een compacte vormgeving, een uiterst stille ventilatie, een eenvoudig aanpasbare luchtstroom en een mooie design behuizing. De kwaliteiten van de AEROPAC wandventilator van SIEGENIA zijn al herhaaldelijk aangetoond. Met twee nieuwe Intelligent Edition (IE) modellen wordt deze serie nu nog veelzijdiger: de AEROPAC IE en AEROPAC IE smart bieden optimale omstandigheden voor ventilatie op basis van de luchtkwaliteit in een ruimte.

Met de geïntegreerde CO2-regeling creëren de AEROPAC IE en AEROPAC IE smart van SIEGENIA optimale omstandigheden voor ventilatie op basis van de luchtkwaliteit in een ruimte.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de geïntegreerde CO2-regeling, die gebruikte lucht herkent. In combinatie met de automatische modus van de intelligente ventilator wordt altijd gezorgd voor zelfstandige, op de behoefte afgestemde toevoerventilatie. Dit draagt bij aan het groeiende bewustzijn van eindgebruikers over de kwaliteit van de binnenlucht. Bij de AEROPAC IE smart wordt de actuele luchtkwaliteit bovendien weergegeven met behulp van het stoplichtprincipe via de SIEGENIA Comfort App. Een elegante oplossing is ook de onopvallende positionering van de sensor direct in de behuizing. Deze zorgt ervoor dat de aantrekkelijke uitstraling van de ventilator ook tot zijn recht komt in de ‘Intelligent Edition’.

Hoge luchtstroom, stille werking

Opvallend overtuigend is de hoge luchtstroom die door de AEROPAC IE gecombineerd wordt met een extreem stille werking van slechts 20 dB(A) bij 60 m³/h. Hiermee voldoet de ventilator ook aan de eisen van gebruikers die comfort belangrijk vinden. In de smart-variant wordt het comfortidee ondersteund door de wifi-compatibiliteit van de AEROPAC IE. Dit maakt eenvoudige en comfortabele bediening via de app mogelijk.

De onopvallende positionering van de sensor direct in de behuizing is een elegante oplossing die ervoor zorgt dat de aantrekkelijke uitstraling van de ventilator tot zijn recht komt in de ‘Intelligent Edition’.

Uitstekend design, krachtige extra filter

Dankzij een uitstekende geluidswering van maximaal 57 dB heeft de AEROPAC zich al in talloze geluidsisolerende projecten bewezen en is hij zelfs geschikt voor gebruik in slaapkamers. Bovendien voldoet de compacte ventilator met zijn slanke en mooie design aan de hoogste esthetische eisen.Voor een hoog niveau van ruimtelijk comfort en welzijn maken vier filters het mogelijk om flexibel aan verschillende vereisten te voldoen: naast de standaard geïntegreerde grofstoffilter kunnen architecten, verwerkers en eindgebruikers kiezen tussen een pollen-/fijnstoffilter, een actief-koolstoffilter en een NOx-filter. De filterwisselindicatie op het moderne lcd-display geeft betrouwbaar aan wanneer het tijd is om de filters te vervangen. Andere functies van het display zijn onder andere de regeling van de luchtstroom en een handige timerprogrammering.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.