Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Sanitair

Elegante en robuuste bedieningsplaten, ook voor openbaar toilet

23 maart 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Robuust en toch elegant zijn de TECE wc- en urinoirbedieningsplaten TECEsolid. Het minimalistische design met ronde hoeken past zowel in moderne badkamers en toiletten, als in openbare toiletruimten. Want voor openbaar gebruik zijn de bedieningsplaten extra hufterproof dankzij het 2 mm dikke metalen front. Voor urinoir en wc is het design mooi op elkaar afgestemd.

De TECEsolid bedieningsplaat is vlak en slechts zes mm dik, daardoor lijkt het alsof deze vlak is ingebouwd. De bedieningsplaat is vervaardigd als een robuuste sandwich-constructie. Het metalen front is 2 mm dik en beschermt het kunststof frame tegen de ruwe gebruiksomstandigheden in openbare ruimtes en hoge gebruiksfrequenties. Om diefstal te voorkomen kan het front verborgen worden vastgeschroefd. De rubberen trillingsdempers onder de bedieningstoetsen voorkomen rammelende geluiden tijdens de spoelactivering en zorgen voor een hoogwaardig gevoel.

De TECEsolid wc-bedieningsplaat meet 220 x 150 mmm en is voorzien van intuïtieve toetsen en de waterbesparende duo-spoeltechniek. Het front is leverbaar in geborsteld roestvast staal met of zonder anti-fingerprint coating, alsmede in glanzend en mat wit en glanzend chroom.

In hetzelfde ontwerp levert TECE eveneens urinoirbedieningsplaten, in zowel een handmatige als een elektronische versie met infraroodsensor. Uiteraard zijn deze bedieningsplaten toe te passen op alle universele spoelkasten van TECE.

https://www.tece.com/nl/magazine/tecenews/tecesolid-tecefilo-solid

www.tece.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht