Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Promat

Oplossingen voor passieve brandbescherming van wereldklasse

Promat is een commercieel merk van Etex, binnen de Building Performance divisie, en staat bekend als een wereldwijde producent van brandwerende calciumsilicaatplaten, brandwerende intumescerende verven, brandwerende spuitmortels en een breed gamma aan Fire Stopping & Fire Sealing producten. Promat is het merk dat zich toelegt op passieve brandbeveiliging. Passieve brandveiligheidsoplossingen zijn producten die, in een onderbouwde en uitgewerkte toepassing, een bepaalde brandweerstand bieden. Dat laat toe om een gebouw te compartimenteren en ervoor te zorgen dat een brand niet onmiddellijk uitbreidt naar andere delen van een gebouw. Door materialen gedurende een bepaalde tijd hun functie te laten behouden, win je kostbare tijd.

Breed toepassingsgebied

Onze producten kunnen naargelang de toepassing en de vereiste brandwerendheid ingezet worden voor brandwerende compartimentering, bescherming van draagstructuren (staal, beton en hout), ventilatie- en rookafvoerkanalen, het brandwerend afdichten van doorvoeringen en het beschermen van technische installaties.

Expertise delen

We maken het verschil door gecertificeerde en onderbouwde systemen. Voorschrijvers en installateurs weten dat als ze met ons in zee gaan, ze kunnen rekenen op een doorgedreven onderbouwing. We beschikken intern over bijzonder veel kennis rond de wetgeving inzake (passieve) brandveiligheid en stellen onze expertise met plezier ten dienste van vakmannen. Daarbij kunnen onze klanten steeds rekenen op technisch advies vanuit onze eigen technische dienst en zijn onze area sales managers vlot bereikbaar.

algemene informatie

Adres Oosterhorn 32-34
9936 HD Farmsum
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 85 902 81 30 E-mailadres [email protected] Website www.promat.com/nl-nl/bouw

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.