Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Performance iN Lighting

PERFORMANCE iN LIGHTING is een internationale groep gevestigd in Colognola ai Colli, Italië, met belangrijke productie-eenheden in Italië maar ook in Duitsland, België en de Verenigde Staten.

We zijn een wereldwijde groep met een lokale aanpak. De wereld van vandaag legt steeds meer de nadruk op globalisering en de lokale markt. In de loop der jaren is ons bedrijf een internationale groep geworden met meerdere kantoren over de hele wereld, maar onze band met het gebied en de gemeenschap is nooit vergeten. In plaats daarvan is de ontwikkeling ervan gegroeid en gepromoot in ieder land waar we actief zijn. Met dit in gedachten omarmen we de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties en zetten we ons iedere dag in voor kwesties die fundamenteel zijn voor ons, zoals gelijke kansen voor al onze werknemers en het welzijn van de mensen die met ons werken en de gemeenschappen waarin we actief zijn.

“Op zoek naar perfecte prestaties: het aanbieden van technologisch innovatieve verlichtingsarmaturen voor maximale veiligheid en duurzaamheid, nu en in de toekomst”. D it is onze missie. Onze kracht is 40 jaar innovatie in verlichting en dat zorgt ervoor dat wij ons blijven focussen op een toekomst die  steeds meer op technologie en het welzijn van mensen gericht is.

Technologie en welzijn, in verlichting vertegenwoordigt deze combinatie de mogelijkheid om nooit te stoppen met onderzoeken, innoveren en experimenteren om geavanceerde verlichtingsarmaturen te ontwerpen die niet alleen energie besparen maar ook duurzaam zijn en waarvoor steeds duurzamere en recyclebare materialen gebruikt worden.

Alle producten van het merk PERFORMANCE iN LIGHTING zijn ontwikkeld, ontworpen en gemaakt met uitsluitend de beste onderdelen van de voornaamste merken en getest in onze fabrieken. Al onze producten, op een enkele uitzondering na, worden ook in onze fabrieken geassembleerd.

www.performanceinlighting.com / www.light-performer.com

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Verlichting Adres Ronde Tocht 1c
1507 CC Zaandam
Nederland
Telefoonnummer 075 6 708 706 E-mailadres [email protected] Website performanceinlighting.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.