Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

40 jaar lichtinnovatie

pil-louwman-021-kopieren

4 april 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

We spreken over maar liefst 40 jaar ervaring en toekomstgerichte dynamiek. We hebben het over één van de belangrijkste spelers in de professionele verlichtingssector. Gevestigd te Colognola ai Colli in de provincie Verona en met belangrijke productiefaciliteiten in Italië, Duitsland, België en de Verenigde Staten, is Performance in Lighting niet meer weg te denken als het om professionele verlichting gaat.

Voor Performance in Lighting heeft licht geen schaduwen. Met een hoge dosis professionaliteit, technische expertise en ervaring is de onderneming in staat om voor iedere behoefte de meest geschikte oplossing te bieden. En dankzij het uitgebreide programma van armaturen en verlichtingstechnische oplossingen kan zij alle eisen die ontwerpers en voorschrijvers hebben, beantwoorden. De vakgebieden waarin Performance in Lighting zich specialiseert, zijn General Indoor, Office, Retail, Industrial, General Outdoor, Architectural, Professional en Urban. In deze vakgebieden kan zij, dankzij een compleet assortiment van high-engineering armaturen en technische verlichtingsoplossingen waarin functionaliteit en esthetiek samenkomen, aan bijna iedere verlichtingswens voldoen.

Ga het zelf beleven!

Van 9 t/m 11 april kunnen in de RAI Amsterdam bezoekers van Building Holland kennismaken met de innovatieve, doeltreffende en beheersbare lichttechnische oplossingen van Performance in Lighting. Uiteraard zijn dit oplossingen die energiebesparend en zelf regelbaar zijn, door middel van bijvoorbeeld dimSMART®, HCL of Tunable White. U vindt Performance in Lighting op stand 11.26.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht