Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Hager

Hager is de specialist voor elektrotechnische oplossingen in woningbouw en utiliteit. Het omvangrijke systeemaanbod bestaat uit energiedistributiesystemen, gebouwautomatisering, kabelmanagement en schakelmateriaal. Het Hager-merk staat al jaren voor kwaliteit, innovatieve producten, modulaire technologie, montagevriendelijkheid, eenvoudige bediening, comfortabel gebruik, goede service en een aantrekkelijk design.

Een sterk familiebedrijf
Hager is onderdeel van de Hager Group, een onafhankelijk familiebedrijf dat zich al meer dan 50 jaar continu ontwikkelt. De groep telt wereldwijd rond de 11.400 medewerkers. Het totale aanbod van de Hager Group omvat ruim 74.000 artikelen. In Nederland heeft Hager twee vestigingen; het hoofdkantoor in Den Bosch, waar ook trainingen worden gegeven en het Service & Competence Center voor de bouw van energiedistributiesystemen in Coevorden.

Innovatie in dienst van de klant
Innovatie en continue doorontwikkeling van producten en systemen kenmerken Hager. Het is altijd ons doel om met onze noviteiten en verbeteringen aan de top van de ontwikkeling te staan.

Bij onze innovaties en nieuwe technologieën staat altijd de wens van de klant centraal. In de duizenden contacten en gesprekken die Hager jaarlijks met partners en relaties heeft, toetsen we de praktijkgerichte behoeften om succesvol en efficiënt te kunnen werken. Met dit gegeven als basisprincipe ontstaan nieuwe innovatieve oplossingen, die het merk Hager maken wat het nu is. Want montagevriendelijkheid, comfortabele toepassing, intuïtieve bedieningsmogelijkheden, modulaire

technologie en consistentie zijn belangrijke kernwaarden die bij Hager-systemen een premium kwaliteit waarborgen.

Ruim 80 procent van onze producten en systemen is jonger dan vijf jaar. Deze hoge innovatiegraad maakt het mogelijk voor gebruikers veel nieuwe oplossingen effectief toe te passen. Een goede indicator voor gebruiksgeoriënteerde productstrategie is de sterke betrokkenheid van gebruikers en relaties bij de innovatie en doorontwikkeling van het merk Hager.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Elektrotechnische installaties Adres Het Sterrenbeeld 31
5215 MK 's-Hertogenbosch
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)73 6428584 E-mailadres info@hager.nl Website hager.com/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.