Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Voorop in warmwatercomfort, techniek en innovatie

Voorop in warmwatercomfort, techniek en innovatie

Wil uw klant ongestoord kunnen genieten van een stortdouche? Of op meerdere punten gelijktijdig warmwater gebruiken? Dan is de Superflow van Intergas Verwarming BV uit Coevorden dé ideale oplossing. De Superflow is de nieuwste innovatie op het gebied van warmwater doorstroomtoestellen, gebaseerd op de vertrouwde Intergas-techniek die al jaren wordt toegepast in de Kombi Kompakt-lijn. Het toestel betreft een hoogrendement warmwater doorstroomtoestel en levert een overvloedige hoeveelheid warmwater van een constante temperatuur, zonder dat een voorraadvat nodig is.

Innovatieve warmtewisselaar

De Superflow maakt gebruik van het beproefde en gepatenteerde Intergas concept; een warmtewisselaar met een volledig geïntegreerd koperen tapspiraal. “Het unieke ontwerp zorgt voor een optimale warmteoverdracht en een minimaal warmteverlies”, vertelt Ralf Jansen, Hoofd Marketing en Communicatie bij Intergas Verwarming BV. “Het tapwater stroomt rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Het warmtelabyrint dat in de Kombi Kompakt HReco voor ongekende prestaties zorgt, is ook toegepast in de warmtewisselaar van de Superflow.”

State-of-the-art elektronica

“De Superflow is voorzien van state-of-the-art elektronica en intern volledig solid state”, aldus Jansen. “De gasklep, ontsteking en ventilator worden rechtstreeks aangestuurd vanuit de elektronica. Hierdoor is het aantal bewegende delen verder afgenomen, met een hoge bedrijfszekerheid als resultaat.”

Het unieke ontwerp zorgt voor een optimale warmteoverdracht en een minimaal warmteverlies.

XXL als maatstaf voor warmwatercomfort

De Intergas Superflow beschikt over alle voordelen van een voorraadtoestel, zonder de nadelen. “De Superflow combineert een weldadige hoeveelheid warmwater (geiser) met een zeer zuinige werking”, vertelt Jansen. “Hierdoor kunnen consumenten met een stortdouche of ligbad zorgeloos genieten van alle warmwatercomfort. Met een vermogen van 45kW of 60kW is er altijd een Superflow die past bij hun warmwaterbehoefte. De 60kW uitvoering levert maar liefst 26 liter per minuut op 40°C en valt daarmee in een XXL tappatroon.”

Technische specificaties

De Superflow is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, die allebei een weldadige hoeveelheid warmwater leveren; er is daarom altijd een Superflow verkrijgbaar die naadloos aansluit op de wensen van uw klant, met betrekking tot het warmwatercomfort. Alle Superflow toestellen zijn voorzien van een A-label op warmwater. Beide uitvoeringen zijn recent geïntroduceerd bij de groothandel.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.