Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Themadag Duco: ‘Vol gas voor gasloos: FEIT of FICTIE?’

Themadag Duco: ‘Vol gas voor gasloos: FEIT of FICTIE?’

De recente klimaatmarsen wereldwijd geven een nieuwe impuls aan verduurzaming.  Het is een feit dat het klimaat verandert en de urgentie om hier iets aan te doen is groot. De regering heeft besloten om Nederland in 2050 woningen en gebouwen helemaal ‘gasloos’ te maken en alle energie duurzaam op te wekken. Op woensdag 12 juni gaat Duco tijdens zijn jaarlijkse themadag ‘Vol gas voor gasloos: FEIT of FICTIE?’ in het Spoorwegmuseum dieper in op dit brandend actueel topic.

Klimaatakkoord onder de loep
Centraal thema tijdens de Themadag 2019 is: De weg naar ‘All-electric’, hoe gaan we 100% gasloos bereiken en waar staan we op vandaag. Aan het woord is Hendrik Dejonghe, marketing manager bij Duco: “Duurzaam denken biedt nieuwe kansen. Maar wat houdt dat precies in binnen de steeds strenger wordende regelgeving (BENG)? Kunnen we ons wel collectief inspannen voor resultaten die verder weg liggen? Uitdagende thema’s die plenair belicht zullen worden door 2 inspirerende gastsprekers: Helga van Leur en Rob Verbrugge.”

Inspirerende keynotes
“Helga van Leur zal ons bijpraten over de laatste duurzaamheidsontwikkelingen”, gaat Dejonghe verder.“Met haar presentatie zal Helga een positief verhaal brengen over alles wat we wél kunnen doen aan het klimaatprobleem en hoe technologie hierbij een rol kan spelen. Rob Verbrugge zalzijn kennis omtrent duurzame warmte en ventilatieoplossingen met ons delen. Rob is ervan overtuigd dat de ventilatiewarmtepomp grote opportuniteiten biedt om de aanwezige ventilatiesystemen in mening woning te verduurzamen. Het is de missie van Rob om tijdens zijn loopbaan de omschakeling naar een energiezuinige ventilatiewarmtepomp te laten slagen.”

Unieke eventlocatie
“Duco pakt tijdens dit evenement uit met het Spoorwegmuseum in Utrecht als unieke locatie. Na de plenaire sessie bieden we de deelnemers de mogelijkheid aan om het Spoorwegmuseum te ontdekken. Het Spoorwegmuseum zal onze gasten onderdompelen onder in de wereld van het grootste transportmiddel op het land. Duco zet begeesterende gidsen in die het ontstaan van de spoorwegen zullen toelichten. Afsluiten doen we met een netwerkborrel in zaal Expo van het Spoorwegmuseum”, aldus een enthousiaste Dejonghe.

Smaakt dit naar meer? Bekijk dan zeker de teaservideo. Surf naar www.duco.eu/seminar boek jouw plaats voor deze ongetwijfeld boeiende namiddag! Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Info voor de pers: contacteer Vincent Vandeputte op het nummer +32 (0)58/33.00.33 of via e-mail naar vincent.vandeputte@duco.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.