Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Jaarboek

Online beheer: één systeem graag!

Rensen-Verbinding
De Rensen Verbinding is één beveiligde verbinding naar al jouw projecten.

Tekst | Sanne van Mil

Beeld | Rensen

14 januari 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Als Rensen niet gevonden krijgt wat ze nodig heeft… dan ontwikkelt ze het zelf! Zoals de Rensen Verbinding. Dit is één beveiligde verbinding naar al jouw projecten. Met een persoonlijk en dubbel beveiligd gebruikersaccount log je in op het RensenWebPortaal, die meteen jouw complete projectenoverzicht laat zien. Per installatie kun je storingen aflezen, verbindingen maken met verschillende installatie-onderdelen, documenten inzien en een logboek bijhouden.

Streng beveiligde data-uitwisseling 

Omdat jij geen ongewenste digitale gasten bij jouw installaties wilt hebben, is de verbinding extra streng beveiligd. De toegepaste gateway is voorzien van een beveiligde sleutel die alleen bereikt kan worden met een vooraf ingestelde centrale hub. Die hub is in beheer bij Rensen. Zij maakt een rechtstreekse beveiligde connectie tussen jou als gebruiker en Rensen. Dankzij dit gesloten circuit kun jij veilig de installaties beheren en bedienen.

API’s

Historische data nodig zoals verbruik, meterdata of ruimtetemperatuur? De Rensen Verbinding is ook geschikt voor het beschikbaar stellen van gebouwgebonden data en is te gebruiken met software van derden. 

Documentenbeheer

Als jouw medewerker tegenover de schakelkast staat om een storing te verhelpen, zorg dan dat hij alle technische documentatie bij de hand heeft. Dat kan ook in het RensenWebPortaal. Koppel deze bijbehorende documenten aan jouw projecten en jouw medewerker kan deze op locatie online inzien en zelfs downloaden.  

Dit zeggen gebruikers

“Als er nu bij ons een server uitvalt, ligt niet alles stil. Vroeger hadden we het op één plek en dan konden we bij geen één hotel inloggen. Met de Rensen Verbinding kunnen we een veel betere service verlenen aan onze gasten”, aldus Accor Hotels.

“Eén van de voordelen van de Rensen Verbinding is dat we gebruikers betrekken bij hun pand. Huurders kunnen een token krijgen en – met een bepaalde bevoegdheid – dingen aanpassen en inzien. Dat scheelt ons veel werk, energieverbruik én gebruikers krijgen meer gevoel bij hun installatie”, vertelt Gemeente Eindhoven.     

Rensen ontwerpt en bouwt regeltechnische installaties en heeft vestigingen in Uden (NB), Lelystad (FL) en Kerkrade (LB).

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%