Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuwste innovaties inzake deurcommunicatie stellen gebruiksgemak voorop

Nieuwste innovaties inzake deurcommunicatie stellen gebruiksgemak voorop

De vraag naar intelligente technologieën die gebruikerscomfort garanderen en tijd helpen besparen, groeit dag na da dag. Oplossingen die helpen ontzorgen en het leven eenvoudig helpen organiseren, zijn “hot”. Siedle, specialist in gebouwencommunicatie, houdt daar rekening mee bij het ontwerpen van deurcommunicatiesystemen van vandaag en morgen.

Zo lanceerde Siedle het hypermoderne Siedle Axiom, evenals een vernieuwde versie van het bekende Siedle Compact. Deze deurcommunicatiesystemen blinken uit inzake vorm en gebruiksgemak en laten toe om extra comfort te bieden, zodat we meer tijd overhouden voor belangrijker zaken.

BCV_850-2_E_Compact_Video_Beton_links

Siedle Compact is opgewaardeerd dankzij de hoogwaardige behuizing van massief geborsteld edelstaal. De behuizingskleur is nu ambergrijs.

 

Siedle Axiom

Siedle Axiom is de laatste innovatie van Siedle en zet in op gebouwencommunicatie in haar zuiverste vorm. Dit toestel biedt heel wat mogelijkheden, gaande van deurcommunicatie en telefonie tot huisautomatisering en camerabewaking. Zo wordt het mogelijk om oproepen aan de deur vanop het terras te beantwoorden en de lichtsfeer in huis of verwarming in huis te bedienen. En dat terwijl het gebruiksgemak verzekerd blijft, zegt Wim Brusselaers, General Manager van Siedle Benelux. “We hebben in de eerste plaats een toepassing willen creëren die toegankelijk is voor iedereen. Geen ingewikkeld systeem, maar een gemakkelijk te bedienen toestel dat je rechtstreeks aansluit op het thuisnetwerk.”

113_ipadpraesentation_neuheiten2016_fin_pagina_42_afbeelding_0002-kopieren

Belt er iemand aan, dan kies je eerst of je de oproep al dan niet aanneemt. Vervolgens beslis je of je de bezoeker binnenlaat of niet.’

 

Axiom is te bedienen via het touchscreen van het paneel zelf, via de mobiele handset of via de Siedle-app op de smartphone of tablet. “Welke optie je ook kiest, betekenisvolle symbolen verstrekken duidelijke informatie over de actuele status en de selecteerbare bedieningsopties”, aldus Brusselaers. Als er iemand voor de deur staat, krijgt de gebruiker daar meteen een melding van op het beeldscherm, of een pushbericht via de app. In een oogwenk zie je wie er zich bij je thuis aanmeldt, ook als je zelf niet aanwezig bent. Wim Brusselaers: “Belt er iemand aan, dan kies je eerst of je de oproep al dan niet aanneemt. Vervolgens beslis je of je de bezoeker binnenlaat of niet. Vooral dat laatste is een belangrijk verschil ten opzichte van veel andere systemen. Je krijgt op afstand de volledige controle over je deur.”

Siedle Axiom is verkrijgbaar als vrijstaand paneel en voor wandmontage. Dankzij de versie voor de muur zijn de vele communicatiemogelijkheden altijd gemakkelijk toegankelijk en staan ze nooit in de weg.

113_ipadpraesentation_neuheiten2016_fin_pagina_43_afbeelding_0001-kopieren

Nieuwe look voor Siedle Compact

Siedle Compact maakt al langer deel uit van het gamma van Siedle en is nu in een nieuw jasje gestoken. De deurluidspreker is opgewaardeerd dankzij de hoogwaardige behuizing van massief geborsteld edelstaal. De behuizingskleur is nu ambergrijs. Daarnaast blinkt Siedle Compact nog steeds uit dankzij de bewezen technologie, de compacte afmetingen en de eenvoudige installatie op de muur.

Ook Android wordt nu ondersteund

Siedle zet bovendien een nieuwe stap in het digitale tijdperk. Tot voor kort was de mobiele deurcommunicatie op Siedle-niveau enkel mogelijk via iOS-apparaten. Sinds eind september kunnen ook Android-gebruikers de Siedle-app gebruiken. De app garandeert veilige en comfortabele deurcommunicatie via een WLAN- of mobiele verbinding. De kosteloze verbinding wordt gemaakt via de Smart Gateway of de Smart Gateway professional.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.