Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Maatwerk luchtkanalen komen uit Meerkerk

Maatwerk luchtkanalen komen uit Meerkerk

Uw partner in luchtkanalen

Rechthoekig kanaalwerk, rond kanaalwerk, maatwerk kanalen en montagemateriaal: u vindt het allemaal bij Schilt Luchtkanalen. “Als betrokken en servicegerichte bouwteampartner denken wij graag mee over de best passende oplossingen voor ieder project”, vertelt Operationeel Manager Marco ter Horst. “Vervolgens nemen wij ook graag de productie en montage voor onze rekening. In onze modern uitgeruste werkplaats in Meerkerk kunnen wij een groot deel van onze luchtkanalen, vormstukken en hulpstukken zélf produceren, met gebruik van de allerbeste materialen. Hierdoor is verregaand maatwerk mogelijk. Met onze eigen Aircademy investeren wij bovendien continu in het vakmanschap van onze medewerkers, waardoor installateurs, aannemers en andere stakeholders verzekerd zijn van een hoge kwaliteit én duurzaamheid.”

In de modern uitgeruste werkplaats in Meerkerk wordt een groot deel van de luchtkanalen, vormstukken en hulpstukken zélf geproduceerd, met gebruik van de allerbeste materialen.

Dankzij een uitgebreid machinepark en een deskundig team van engineers en productiemedewerkers is Schilt Luchtkanalen in staat om voor elk gebouw en elke ventilatiebehoefte een passend luchtkanalensysteem te engineeren en produceren. “De kanaalstukken worden vervaardigd in aluminium of RVS en kunnen naar wens ook gecoat of (thermisch) geïsoleerd worden. En ook projectspecifieke aanpassingen op voorraadproducten zijn mogelijk”, vertelt Ter Horst. Als voorbeeld noemt hij de montage van een motor op een brandklep, het vervaardigen van een coulissen geluiddemper of het doorvoeren van aanpassingen aan rond kanaalwerk of hulpstukken. “Onze vakmensen pakken elke uitdaging aan.”

Wie kiest voor Schilt Luchtkanalen, kiest voor ruim 46 jaar ervaring in luchttechniek. Maar ook voor de synergievoordelen van de Schilt bedrijvengroep, waarvan ook Schilt Airconditioning en Schilt Luchttechniek deel uitmaken. “Gezamenlijk kunnen onze bedrijven het complete binnenklimaatpakket verzorgen”, aldus Ter Horst. “Hierbij wordt hoog ingezet op duurzaamheid, energiezuinigheid en een geluidsarme werking. We beschikken over het CO2-Bewust Certificaat niveau 5. Ook zijn we VCA-gecertificeerd, STEK-erkend en PED-gecertificeerd en voldoen al onze luchtkanalen aan ten minste luchtdichtheidsklasse Luka C.” In combinatie met een ruime voorraad én een eigen transportservice wordt maatwerk op alle niveaus mogelijk. Voor 14 uur besteld, betekent in de meeste gevallen: morgen geleverd. En ook eventuele specials zijn binnen afzienbare tijd op de bouw. “Niet voor niets staan wij bekend als ‘professionals in air’.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.