Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Gratis pomp bij elke Remeha Quinta Ace!

Gratis pomp bij elke Remeha Quinta Ace!

De Remeha Quinta Ace 160 kW bestaat dit jaar vijf jaar en dat vieren we graag samen. Omdat Remeha dit jaar 85 jaar bestaat krijg je daarom maar liefst 85 dagen lang € 85,- terug op de pomp van de machtigste cv-ketel van Remeha. Koop van 9 maart tot en met 1 juni 2020 een Quinta Ace 45 t/m 160 kW (solo of in cascade), registreer de gekochte Quinta Ace wandketel(s) in Mijn Remeha en krijg het bedrag van Remeha terug.

Heb je toegang tot het spaarprogramma? Dan ontvang je ook nog eens spaarpunten voor elke registratie. Bekijk de volledige  actievoorwaarden en pak die kans!

De machtigste cv-ketel ooit

De Remeha Quinta Ace is een slimme hoog rendement cv-ketel met een vermogen van 45-160 kW. Alle goede eigenschappen van de Remeha Quinta Pro zijn behouden gebleven, zoals bijvoorbeeld zijn hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en compactheid. Maar bij de doorontwikkeling is er vooral veel aandacht besteed aan zo laag mogelijke kosten gedurende de gehele levensduur van de cv-ketel (lage TCO). Tevens is de nieuwe Remeha Quinta Ace geschikt voor de combinatie met allerlei duurzame warmtebronnen en lage temperatuur afgiftesystemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.