Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
De Schilt bedrijven werken aan de luchtbehandeling van de Tramremise in Nieuwegein

De Schilt bedrijven werken aan de luchtbehandeling van de Tramremise in Nieuwegein

In opdracht van installateur Warmtebouw produceren, leveren en monteren de Schilt bedrijven uit Meerkerk het complete duurzame luchtkanalensysteem voor de nieuwe Tramremise in Nieuwegein, inclusief alle luchttechnische componenten van marktleider TROX. De remise, die volledig in 3D BIM is uitgewerkt, moet medio 2019 gereed zijn voor ingebruikname.

Provincie Utrecht huisvest haar trams op de remise in Nieuwegein. Op de loods vindt ook het onderhoud aan de trams plaats. Door de komst van de Uithoflijn verdubbelt het tramverkeer in en om Utrecht. De Uithoflijn is de nieuwe tramverbinding tussen Utrecht Centraal Station en Utrecht Science Park De Uithof. Daarom is er in september 2017 door bouwbedrijf De Vries en Verburguit Stolwijk gestart met de realisatie van een nieuwe tramremise met werkplaatsen van 6.500 m² bvo. Een klein gedeelte van de tramremise (1.500 m² bvo) zal dienst doen als kantoor dat ruimte biedt aan circa 70 werkplekken. Van den Pol Elektrotechniekuit Montfoort is verantwoordelijk voor de complete stroomvoorziening en verlichting in de nieuwe tramremise. Warmtebouwuit Utrecht tekende voor de complete werktuigbouwkundige installaties.

In opdracht van installateur Warmtebouw produceren, leveren en monteren de Schilt bedrijven het complete duurzame luchtkanalensysteem inclusief alle luchttechnische componenten van marktleider TROX. Een groot voordeel voor installateur Warmtebouw, die hierdoor te maken heeft met slechts één aanspreekpunt en één leverancier voor de complete luchtverdeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.