Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Daikin airconditioning ‘next-day’ geleverd vanuit Zaltbommel

Daikin airconditioning ‘next-day’ geleverd vanuit Zaltbommel

Nieuw Europees magazijn biedt Daikin klanten meer flexibiliteit

Daikin Europe, marktleider in klimaatoplossingen, bouwt haar logistieke infrastructuur in Nederland uit om nog beter, sneller en klantvriendelijker te kunnen voorzien in de toenemende vraag naar verruimde besteltijden en snelle leveringen in de Benelux en Noord-Europa. In Zaltbommel is sinds deze maand een logistiek centrum in gebruik genomen. Voor de Nederlandse markt betekent dit dat klanten die via de online dealershop van Daikin airco bestellen, nu tot 17.30 uur hun bestellingen in single split en multi-split airconditioning, inclusief accessoires, kunnen plaatsen voor levering op de volgende dag. Voorheen kon dat tot 15.00 uur in de middag.

“Deze nieuwe Europese locatie speelt een belangrijke rol bij het opschalen van de logistieke mogelijkheden, die passen bij de sterke groei die onze vestiging doormaakt”, zegt Nicoline Valk, directeur Customer Service en Operations bij Daikin Nederland. “Wij streven naar customer en operational excellence en investeren in een hoge leverbetrouwbaarheid van standaard producten en accessoires. Dit zorgt ervoor dat we ook in het huidige piekseizoen alles in huis hebben om onze klanten tijdig te voorzien van de juiste producten.”

Interessante korting

Valk vervolgt: “Wij moedigen installatiebedrijven die klant bij ons zijn aan om gebruik te maken van de voordelen van onze 24/7/365 e-commerce mogelijkheden. De Daikin dealershop biedt naast snelle service ook standaard een interessante korting voor online klanten, bovenop de al geldende kortingen. Zo kunnen we nóg beter plannen, wat bijdraagt aan een hoge efficiency en een beter klimaat, door minder vrachtbewegingen”, aldus Valk.

Grote vraag

De verkoop van airconditioning is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Naast bedrijven laten ook steeds meer particulieren split airconditioning installeren in hun woning. Daikin ziet die toename niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, België en Noord-Frankrijk. Nicoline Valk: “Op dit moment kunnen we die grote vraag nog goed aan. De corona-maatregelen van de afgelopen tijd hebben ons leverschema nauwelijks beïnvloed en we hebben voldoende split-units beschikbaar voor de zomer”.

Daikin klanten kunnen voor snelle levering terecht op: www.daikindealershop.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.