Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
A-kwaliteit tegen een scherpe prijs
De verlichtingsproducten van Discountlight zijn gericht op de zakelijke markt.

A-kwaliteit tegen een scherpe prijs

A-kwaliteit, een betrouwbare partner en een eerlijk verdienmodel, dat vind je bij Discountlight. Deze verlichtingsgroothandel is er speciaal voor de installateur, die er een grote voorraad vindt tegen een goede prijs.

Discountlight is onderdeel van World Wide Lighting (WWL), net als Lampdirect ofwel Anylamp. Waar Lampdirect zich richt op de eindklant, is Discountlight er voor de installateur. Die kan er producten kopen tegen een lage prijs, zodat hij gegarandeerd is van een goed verdienmodel. “Dit krijgt Discountlight voor elkaar door groot in te slaan, tegen een goede prijs”, vertelt general manager Jaap Giebels. “Als onderdeel van WWL hebben we inkoopvoordeel en dat geven we door aan onze klanten. Die kunnen overigens ook bij ons terecht met vragen, voor advies en voor extra service, want we hebben al dertig jaar ervaring.”

Die service bestaat onder meer uit het maken van lichtcalculaties. Hiervoor heeft het bedrijf speciale lichtarchitecten in dienst. In totaal werken er zo’n twintig mensen bij Discountlight. Dit maakt het bedrijf erg wendbaar, volgens Giebels. “We werken niet met strakke protocollen en denken graag mee met de klant.”

De lampen van Noxion zijn qua prestatie vergelijkbaar met grote merken.

Betrouwbare partner

De verlichtingsproducten zijn gericht op de zakelijke markt, zoals kantoren, scholen, industriehallen, magazijnen en parkeergarages. Bij Discountlight zijn alleen maar A-merken te vinden, waaronder het eigen merk Noxion. “Als producent en groothandel halen we een schakel uit de keten, waardoor we nog meer prijsvoordeel kunnen bieden. Qua prestaties is Noxion te vergelijken met de grote merken”, aldus Giebels.

Dat Discountlight een betrouwbare partner is voor installateurs, blijkt wel uit het feit dat ze onlangs een contract afsloot met Coöperatieve Inkoopvereniging DGC. Ze wil een partner zijn voor zowel grote als kleine installateurs, in Nederland, België en Frankrijk. Ook het ondersteunen van projecten behoort tot de mogelijkheden. “Als onderdeel van een grote holding kunnen we zekerheid bieden”, besluit Giebels. “Er zijn veel cowboys op de markt, waarvan de kwaliteit niet gegarandeerd kan worden. Bij ons weet je als installateur dat wij nog lang in de markt zullen blijven, dat we kwaliteit leveren en dat we veel ervaring hebben.”      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.