Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

ThermaNext Nederland BV

THERMANEXT KLIMAATVLOEREN

ThermaNext is bij uitstek dé specialist in klimaatvloeren. Het ontwerpen, leveren en monteren van maatwerk klimaatvloeren – in de volksmond vloerverwarming en -koeling – en het ontzorgen van de installateur is de belangrijkste kracht van ons bedrijf. De ThermaNext klimaatvloeren zijn overal toepasbaar: grondgebonden woningen, appartementen, kantoren, winkels, kerken, parkeergarages, showrooms, magazijnen en distributiecentra, noem maar op! De ThermaNext klimaatvloeren worden toegepast in nieuwbouw- als ook renovatieprojecten. Vooral in speciale toepassingen is ThermaNext namelijk heel sterk!

Het ontwerpen en installeren van klimaatvloeren vereist een integrale aanpak en visie, die binnen het team van ThermaNext breed wordt gedragen. Stuk voor stuk kunnen de teamleden van ThermaNext bouwen op jarenlange ervaring op het gebied van klimaatvloeren. Er is enorm veel expertise in huis, waardoor een samenwerking met ThermaNext voor u als installateur van enorme meerwaarde kan zijn in het huidige complexe bouwproces.

Maatwerk is in de huidige tijd van energietransities noodzakelijk om voor elk project de meest optimale klimaatvloer te realiseren. Door de “slimme” integrale aanpak kan ThermaNext het meest optimale systeemontwerp bieden, met het hoogst mogelijke resultaat op het gebied van energie-efficiëntie, kosten en comfort.

ThermaNext heeft daarbij keuze uit vele systemen klimaatvloeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van alleen maar hoogwaardige componenten, zoals verdelers, leidingen, vloersystemen en regelingen. Bovendien is ThermaNext VCA-gecertificeerd.

KLIMAATVLOEREN

ThermaNext klimaatvloeren voor elke toepassing. Vloerverwarming en vloerkoeling heeft vele voordelen; stil, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en zorgt voor een flexibele ruimte-indeling. Bovendien zijn in de woning bijvoorbeeld geen interieur ontsierende radiatoren meer nodig. Geen lelijke buizen langs de wanden van vloer naar plafond en vice versa. ThermaNext vloerverwarming en -koeling is overal toe te passen; woningen, kantoren, winkels, kerken, parkeergarages, opritten, showrooms, hangars, magazijnen etc. ThermaNext vloerverwarming wordt verwerkt onder alle typen vloerafwerking; natuursteen, gietvloer, plavuizen, hout, parket, grind, tapijt etc. Door de uitgebreide systeemkeuze kunnen we voor iedere situatie een oplossing op maat bieden, voor zowel verwarmen als koelen.

Met ThermaNext kiest u voor gegarandeerde kwaliteit; Alle systemen kenmerken zich door toepassing van hoogwaardige componenten, zoals PE-Xa of PE-RT volkunststof leidingen. Bovendien zijn alle systeemcomponenten uitgebreid in onderling gebruik getest en staan zij onder een constante kwaliteitscontrole. Hierdoor voldoen zij aan alle Nederlandse en Europese eisen en normeringen, die aan vloerverwarmingssystemen worden gesteld.

PRODUCTEN

ThermaNext beschikt over een groot assortiment verdelers, leidingen, vloersystemen en regelingen. De Topline verdeler wordt zelfs vanwege eigen kwaliteitseisen in eigen huis samengesteld. Deze producten zijn nodig om voor alle soorten projecten en toepassingen de meest passende oplossing te kunnen bieden. Alle componenten zijn van hoge kwaliteit en beschikken (indien van toepassing) over de benodigde certificaten.

Bij ThermaNext valt dus wat te kiezen. Onze technische adviseurs en projectleiders assisteren u graag bij uw zoektocht naar het meest optimale product voor uw specifieke toepassing.

algemene informatie

Services Verwarming Adres Poseidonweg 39
8239 DK Lelystad
Nederland
Telefoonnummer 0320 211450 E-mailadres info@thermanext.nl Website thermanext.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.