Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

ERIB van den Wassenberg BV

ERIB van den Wassenberg BV bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen:
– Isolatietechniek
– Luchtkanalen
– Brandwerende Applicaties

Met onze technische producten en diensten ondersteunen we installatiebedrijven en aannemers. We verzorgen het hele traject van advies tot montage voor de sectoren utiliteit, zorg en industrie.

De organisatie van ERIB van den Wassenberg BV is erop gericht de mensen op de bouwplaats zo goed en vloeiend mogelijk hun werk te laten doen. Dat betekent dat de organisatie plat en overzichtelijk is, met korte, informele lijnen.

PERSOONLIJK

ERIB van den Wassenberg BV hecht vanzelfsprekend aan vakmanschap, maar ook aan prettige omgangsvormen. Plezier in het werk beschouwen we als een belangrijke voorwaarde voor kwaliteit. Daarom zorgen we voor tevreden personeel en hechten we aan een persoonlijk contact met de opdrachtgever. Een goede samenwerking met de klant zien we als voorwaarde voor een optimaal eindresultaat.

TOTAALPAKKET

De montage van isolatie, luchtkanalen en brandwerende applicaties wordt veelal uitbesteed aan verschillende bedrijven. Vooral bij grotere projecten vergt dit organisatie en administratie. Met de aanbieding van het totaalpakket – het zogenaamde ‘one stop, one shop’ – maakt ERIB van den Wassenberg het u gemakkelijk. Wij bieden drie disciplines onder één dak!

ERIB ISOLATIETECHNIEK BV

ERIB Isolatietechniek levert en monteert thermische, akoestische en brandwerende isolatie. ERIB staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid en biedt professionele projectbegeleiding. Inmiddels hebben we ruim 75 jaar ervaring met alle facetten van isolatietechniek. Sinds 2006 is ons dienstenpakket uitgebreid en leveren en monteren we ook luchtkanalen en brandwerende applicaties.

ERIB LUCHTKANALEN BV

ERIB Luchtkanalen verkoopt, ontwerpt, levert en monteert luchtkanalensystemen (en bijbehorende componenten) voor luchtbehandeling en ventilatie-installaties. Onze systemen leveren en installeren wij conform LUKA-kwaliteitsnormen en zijn onder meer terug te vinden in scholen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, verpleegtehuizen, overheidsgebouwen en sportcomplexen.

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever ontwerpt ERIB een pasklaar kanalensysteem. Vervolgens zorgen wij voor de werkvoorbereiding, projectbegeleiding, fabricage en montage.

ERIB BRANDWERENDE APPLICATIES BV

ERIB Brandwerende Applicaties levert en monteert alle brandwerende systemen die voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Brandwerende doorvoeringen en scheidingen worden door onze monteurs afgedicht. Zij plaatsen bijvoorbeeld brandmanchetten, dichten naden en kieren, bekleden staalconstructies met brandwerende coatings.

algemene informatie

Services IsolatietechniekLuchtkanalenBrandwerende Applicaties Adres Wilhelminastraat 2
5246 XD Rosmalen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)73 641 01 01 E-mailadres info@erib.nl Website erib.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.