Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Auerhaan Klimaattechniek

AUERHAAN KLIMAATTECHNIEK. ALS HET OM LUCHT GAAT.

Auerhaan Klimaattechiek is een ervaren dienstverlener voor de industrie, het OEM-kanaal en de installatiebranche. En niet sinds gisteren, want ventileren (met optimale warmteterugwinning), verwarmen en koelen is al meer dan 25 jaar ‘ons ding’. Als landelijk opererende totaalleverancier beleveren we de woningbouw en utiliteit met een breed programma. We bedienen onze relaties vanuit ons kantoor en magazijn in Lelystad, waar ook de assemblage van onze producten plaatsvindt. Onze activiteiten bestaan in essentie uit het adviseren, leveren, in bedrijf stellen en onderhouden van een brede range klimaattechnische producten. Auerhaan geeft lucht. Dat mag u gerust letterlijk nemen. Ons bedrijf heeft namelijk álles in huis om lucht te geven aan kantoren, scholen, winkels, sportcentra en woningen. Ventilatie, luchtbehandeling, warmteterugwinning, verwarming en koeling in elke denkbare toepassing, u kunt het zo gek niet bedenken of Auerhaan heeft het!

WARMTETERUGWINNING

In veel gebouwen gaat onnodig veel energie verloren via afgevoerde ventilatielucht. Door het toepassen van warmteterugwinning kan deze energie weer nuttig gebruikt worden als voorverwarming of voorkoeling van de verse ventilatielucht. Er zijn verschillende soorten van warmteterugwinning op uw ventilatielucht mogelijk.

LUCHTBEHANDELING

Een prettig en gezond binnenklimaat heeft een grote invloed op het welbevinden van de mens en beïnvloedt de prestaties op de werkvloer ook in positieve zin. Daarom wordt aan de luchtkwaliteit in gebouwen steeds hogere eisen gesteld. Bij Auerhaan Klimaattechniek, ervaringsdeskundige op het gebied van klimaat technische oplossingen, bent u hiervoor aan het juiste adres.

VERWARMING EN KOELING

Verwarmen en koelen kan op vele manieren. Auerhaan Klimaattechniek levert diverse oplossingen om de gewenste temperatuur in kanaal of ruimte te bereiken. Of het nu gaat om innovatieve inductieunits of klassieke indirect gestookte luchtverwarmers, wij hebben een passende oplossing.

VENTILATOREN

Boxventilatoren, dakventilatoren, axiaalventilatoren en centrifugaalventialtoren. Energiezuinig en grootse prestaties. Voor elke vorm van luchtverplaatsing kan Auerhaan een passende ventilator leveren.

SYSTEEMOPLOSSINGEN

Om het meest optimale binnenklimaat te creëren met het laagst mogelijke energieverbruik, is het aan te bevelen de systeemoplossingen van Auerhaan Klimaattechniek toe te passen. Wij hebben met onze partners systeemoplossingen voor scholen, hotels, kantoren en de retail.

MERKEN

Onze producten worden deels ontwikkeld in eigen beheer, voor een deel betrokken bij gespecialiseerde en internationaal gerenommeerde fabrikanten als Swegon, Lemmens, Helios, Koolair, Verco en Aurora. Ons productassortiment verandert daarbij voortdurend van samenstelling. Alleen zo kunnen we onze klanten optimaal bedienen met producten die voldoen aan de eisen van vandaag én morgen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services LuchttechniekInstallatietechniekKoeling en ventilatie Adres Poseidonweg 39
8239 DK Lelystad
Nederland
Telefoonnummer 0320 286181 E-mailadres klimaattechniek@auerhaan.nl Website auerhaan-klimaattechniek.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.