Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Ambrava

Ambrava is importeur/distributeur van Samsung warmtepompen, airconditioners en ventilatiesystemen in de Benelux. Met ons uitgebreide assortiment bedienen wij rechtstreeks gecertificeerde installateurs, en hiermee indirect de zakelijke en particuliere markt.

Partner op klimaatgebied
Naast leverancier is Ambrava met Samsung klimaatsystemen een volwaardig partner op het gebied van klimaatbeheersing, voor zowel installateurs als adviseurs en projectleiders.

Onze service

Deskundige ondersteuning
Om zeker te zijn dat onze klanten beschikken over de meest actuele kennis van Samsung producten en technische details, verzorgen wij regelmatig technisch producttrainingen op onze locaties in België en Nederland. Deze trainingen zijn toegespitst op diverse productgroepen en innovaties.

Op dagelijkse basis bieden we technische ondersteuning aan installateurs en adviseurs. Ons deskundige team van specialisten staat klaar voor telefonisch advies, of ondersteuning op locatie.

Uitgebreide voorraad
Wij hebben een riante voorraad Samsung producten en onderdelen in onze magazijnen. Hiermee kunnen wij snelle levering garanderen!

Persoonlijk contact
Ons enthousiaste team staat klaar voor advies op maat!

algemene informatie

Adres Laan van de Ram 50
7324 BV Apeldoorn
Nederland
Telefoonnummer 055 527 7777 Website ambrava.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.