Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Aeroflex Benelux BV

OVER AEROFLEX BENELUX

Als importeur voor de Benelux leveren wij een breed programma isolatiemateriaal voor het thermisch isoleren van leidingen en / of om condensvorming in koelinstallaties of airconditioninginstallaties tegen te gaan. Onze producten worden toegepast op het gebied van koelen, verwarmen, ventilatie en sanitair. Met een team van specialisten zoeken wij altijd een oplossing die het beste aansluit op de wensen van onze opdrachtgevers. Door onze grote voorraad kunnen wij bestellingen “just-in-time” op de gewenste locatie afleveren.

Het flexibele Aeroflex isolatiemateriaal, met een gesloten celstructuur, wordt vervaardigd op basis van EPDM en blinkt uit door zijn uitstekende materiaaleigenschappen. De Aeroflex producten hebben een hoge waterdampdiffusieweerstand waardoor condensatie wordt voorkomen. Aeroflex is een zeer duurzaam isolatiemateriaal en wordt onder meer door installateurs en isolatiebedrijven toegepast ten behoeve van de industrie, utiliteit en woningbouw. Het materiaal is voornamelijk ontworpen voor de isolatie van leidingen, luchtkanalen, tanks en koudevlakken, maar is ook perfect te gebruiken voor vele andere (industriële) doeleinden.

Aeroflex® isolatiemateriaal is leverbaar in drie kwaliteiten, namelijk KKS, HF en Aeropro. Welke kwaliteit u kiest is afhankelijk van de toepassing. KKS, HF en Aeropro zijn vervaardigd op basis van EPDM, echter de kwaliteit HF is halogeenvrij en Aeropro is voorzien van een sterke, weerbestendige, polyester ommanteling, waardoor dit uitermate geschikt is voor buitentoepassingen.

algemene informatie

Services HVAC Adres Poseidonweg 39
8239 DK Lelystad
Telefoonnummer 0320 286196 E-mailadres info@aeroflex.nl Website aeroflex.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.