ubbink

Ubbink BV

Over Ubbink 

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de thema’s Energie, Binnenklimaat & Comfort en Bescherming van de gebouwconstructie vormen de basis van onze productportefeuille. Onze producten zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.

Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg (NL) en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Italië en de UK. In 2000 werd Ubbink onderdeel van het Duitse Centrotec Sustainable AG. Deze aan de Nieuwe Beurs in Frankfurt genoteerde onderneming ontwikkelt en produceert producten die bijdragen aan energiebesparing, verhoging van het (woon)comfort en bevordering van de gezondheid.

Met zusterbedrijf Centrotherm vormen we de Ubbink-Centrotherm Group. Samen hebben we een sterk Europees netwerk van flexibele lokale ondernemingen en agenten, die goed ingevoerd zijn in hun eigen markten. In de komende jaren zullen we dit netwerk verder uitbreiden.

Ubbink BV

Ubbink BV
Bezoekadres:
Verhuellweg 9
6984 AA Doesburg
Postadres:
Postbus 26
6980 AA Doesburg
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Verhuellweg 9, 6984 AA Doesburg
      [titel] => Ubbink BV
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Ubbink BV

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Ubbink BV. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
schindlerschilt