lennox logo

Lennox Benelux B.V.

Lennox is een leidinggevende leverancier van installaties voor klimaatbeheersing, denk daarbij aan installaties voor klimaatbeheersing, verwarming, airconditioning en koeling.

Onze klanten staan wij in projecten bij door optimale en duurzame oplossingen te bieden. Onze klanten bevinden zich in verschillende markten, zoals warenhuizen, telecomcenters, datacenters, kantoren, hotels, banken, winkelcentra. Maar ook bioscopen en andere vrijetijdscentra.

Lennox Noord Europa is onderdeel van Lennox EMEA (Europe Middle-East Africa), het hoofdkantoor is gevestigd in Nijkerk. Lennox is een open, laagdrempelige organisatie met een informele sfeer waar we elkaar helpen mooie resultaten neer te zetten. Er zijn korte communicatielijnen waarin eigen inbreng wordt gewaardeerd.

Bij Lennox werken in Europa ca. 1100 medewerkers in 11 landen. Wereldwijd zijn wij vertegenwoordigd in meer dan 46 landen.Lennox Benelux B.V.

Lennox Benelux B.V.
Bezoekadres:
Watergoorweg 87
3861 MA Nijkerk
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Watergoorweg 87, 3861 MA Nijkerk
      [titel] => Lennox Benelux B.V.
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Lennox Benelux B.V.

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Lennox Benelux B.V.. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
teamleader logopxklimaatgroep-holland