Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Wildkamp

Ruim 50 jaar totaalleverancier voor de installatie- en bouwsector

Wildkamp is een technische groothandel, dienstverlener en specialist op het gebied van watertechniek. Wij helpen de installatie- en bouwsector oplossingen te vinden voor technische uitdagingen. Het assortiment dat we jou bieden is ongekend breed en biedt alles wat nodig is voor het renoveren, uitbreiden, nieuwbouw of verduurzamen. Ook voorzien we jou graag van advies en tips over de toepassing van de materialen. Met meer dan 50 jaar ervaring in de installatie- en bouwsector helpen we jou altijd verder.

Assortiment
Van hemelwaterafvoer, regenwaterinfiltratie, ventilatie en verwarming tot verlichting, gereedschappen en persoonlijke bescherming. Ons assortiment biedt alles wat nodig is voor uitbreiden, nieuwbouw, renoveren of verduurzamen.

Ondersteuning en advies

We hebben niet alleen kennis van de juiste materialen voor jouw project, maar adviseren ook graag over slimme oplossingen. Bijvoorbeeld door het maken van een kabelberekening, rioleringsberekening, een lichtplan of een ventilatiebalansberekening.  Zo helpen we  verder met jouw project! Met 45 vestigingen, een uitgebreide webshop, handige app en slimme logistiek zijn we altijd dichtbij.

Kenniscentrum
In ons kenniscentrum  voorzien onze experts jou van antwoorden, nieuwe inzichten, advies en handige tips die jou helpen bij de uitvoering van jouw project. Je vindt hier uitgebreide informatie over uiteenlopende thema’s zoals verduurzaming, riolering en verlichting. Staat jouw antwoord hier niet tussen? Neem dan contact op met onze specialisten. We helpen je graag verder.G

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Technische groothandel en kennispartner Adres Dedemsvaartseweg-Zuid 59
7775 AC Lutten
Nederland
Telefoonnummer 0523 - 68 75 00 E-mailadres [email protected] Website www.wildkamp.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.