Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Wildkamp

Technische groothandel voor iedere vakman

Ontdek het gemak van Wildkamp. Sinds de oprichting in 1972 is Wildkamp uitgegroeid tot de breedst gesorteerde groothandel en distributeur van kunststofleidingsystemen, -componenten, technische en aanverwante artikelen in Nederland.

Wildkamp biedt kennis, advies en de juiste technische oplossingen, maar er is meer. Niet alleen de juiste producten, ook kennis en advies (de toepassing van producten) staat centraal. Als totaalleverancier van o.a. de bouw- en installatiesector biedt Wildkamp ondersteuning bij projecten.

Het assortiment is voortdurend in beweging. Bij optimalisatie en uitbreiding van het assortiment staat de wens van de klant centraal. Op dit moment omvat het assortiment van Wildkamp meer dan 100.000 artikelen, uit voorraad leverbaar. Een bestelling plaatsen kan eenvoudig via de webshop, een vestiging in de buurt, telefonisch of per mail.

Naast een ruim assortiment biedt Wildkamp ook maatwerk oplossingen. Samen wordt gekeken naar de specifieke wensen en mogelijke oplossingen. Wildkamp beschikt over een eigen bewerkingsafdeling voor het realiseren van maatwerkoplossingen.

Wij denken met u mee! U kunt zowel online bij ons terecht voor persoonlijk advies, maar ook in één van onze 45 vestigingen. Samen bereiken we meer! Ontdek Wildkamp.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Dedemsvaartseweg Zuid 59
7775 AC Lutten
Nederland
Telefoonnummer 0523 - 68 75 00 E-mailadres info@wildkamp.nl Website wildkamp.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht