Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

wedi GmbH

Het verschil zit hem in de praktijkgerichtheid

De wereld van het vakwerk is de wereld van wedi.

De branche kent de direct betegelbare materialen, de inloopdouche-elementen en de designmodules van wedi. De 35 jaar geleden opgerichte onderneming is vandaag als innovatieleider actief in 36 landen en werkt bij alle nieuwe ontwikkelingen nauw samen met architecten, vakhandelaren en tegelzetters.

Het wedi-programma onderscheidt zich door haar strenge eisen waar het gaat om veelzijdigheid, eenvoud en veiligheid. Een enorme flexibiliteit ten aanzien van formaten en vormen bij de materialen en elementen laat veel ruimte voor vormgevingsideeën. Verwerkers waarderen vooral de slechts uit enkele, exact op elkaar afgestemde systeemcomponenten die een snelle en pasnauwkeurige montage garanderen. Het goede gevoel, een technisch veilige keuze te hebben gemaakt, zit er bij wedi ‘ingebakken’: wedi bouwplaten en -elementen zijn 100 procent waterdicht. De onderneming biedt deze allesomvattende premiumkwaliteit ook op het gebied van service – van verkoopbevordering en bijscholing tot en met ondersteuning in de toepassingstechniek.

Ook met haar jongste productinnovaties voor inloopdouches presenteert wedi slimme oplossingen voor gebruikelijke en ongebruikelijke bouwproblemen. Planners en verwerkers hebben in tal van montagesituaties te weinig opbouwhoogte tot hun beschikking. Dit probleem wordt elegant opgelost met Fundo Plano: het complete systeem van vloerelement en geïntegreerde afvoer is maar net 65 mm hoog – en past dus ook op plaatsen waar elke millimeter telt. Hetzelfde geldt voor het unieke inloopdouche-vloerelement Fundo Ligno dat zich perfect laat inpassen in houten balkconstructies.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Sanitair Adres Hollefeldstrasse 51
48282 Emsdetten
Duitsland
Telefoonnummer +49 (0)2572 156127 E-mailadres info@wedi.nl Website wedi.de/nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.