Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Wavin

Als Europees marktleider op het gebied van kunststof leidingsystemen, wil Wavin bijdragen aan positieve veranderingen in de wereld. Hoe? Door gezonde en duurzame omgevingen te bouwen. En dat al meer dan zestig jaar.

Onze werkwijze

Zorgen voor optimale en betrouwbare oplossingen voor bouw en infrastructuur met maximale service – dáár staat Wavin voor. Van concept tot installatie. In samenwerking met partijen als architecten, woningbouwcorporaties, aannemers, adviseurs en installateurs. En altijd voor het beste eindresultaat, zowel technisch als economisch. Daarbij rekening houdend met langdurige prestaties, regelgeving én energiebesparing.

De nieuwe binnenklimaatoplossing van Wavin

Ontdek nu: de slimme binnenklimaatoplossing van Wavin. Een compleet assortiment voor kwalitatief ventileren en duurzaam verwarmen & verkoelen. Met ons nieuwe Ventiza Luchtverdeelsysteem van slagvast PVC haalt u het beste uit ieder binnenvertrek door frisse lucht naar binnen te halen. Ook temperatuurregulering in huis was nog nooit zo makkelijk dankzij onze Sentio vloerverwarming en -koeling mét zoneregeling. En niet onbelangrijk: met logische installatie, eenvoudige configuratie en zeer gebruiksvriendelijke bediening via de simplistische regelunit of in de app. Kortom: de binnenklimaatoplossing van Wavin kent alle ingrediënten voor een fijn en gezond binnenklimaat.

Advies

Bent u benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van de binnenklimaatoplossing in uw woning, project of gebouw? Heeft u een ontwerpvraag? Of wilt u advies bij een (complexe) installatie? Neem contact op met onze experts en laat u voorzien van het juiste advies.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services VerwarmingKlimaatbeheersingTotaaloplossingenKoeling en ventilatieDuurzaamheidBuitenrioleringBinnenrioleringRegenwateroplossingen Adres J.C. Kellerlaan 8
7772 SG Hardenberg
Nederland
Telefoonnummer 0523 288 165 Website wavin.com/nl-nl/Indoor-Climate-Solutions

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.