Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Vercoma Communicatie Systemen B.V.

Ervaring, vakmanschap en een natuurlijke nieuwsgierigheid naar technische innovaties sinds 1978

Vercoma Communicatie Systemen is uw adviserende en begeleidende partner voor, tijdens en na de uitvoering van uw deurcommunicatie, toegangscontrole of CCTV project.
Grote of complexe projecten? Renovatie of transformatie? Voor Vercoma is elke installatie maatwerk. Doorvragen en meedenken is het motto. Vanaf het oriënterende gesprek tot en met de installatie van de apparatuur staan al onze mensen u bij, telefonisch, online of on-site.

Gesprekspartner
Als gesprekspartner voor installateurs, architecten, technische adviesbureaus, VvE’s en woningcorporaties komen wij graag bij u langs. Maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Wormerveer. U kunt bij ons altijd rekenen op een oplossingsgerichte, creatieve houding.

Creatieve techneuten
Sommige producten en systemen vragen door hun complexiteit of exclusiviteit om een eigen benadering. Met grote passie voor ons vak doen we continu onderzoek om onze systemen te optimaliseren. Het oplossen van schijnbaar onmogelijke vragen zit ons in de genen. Een natuurlijke nieuwsgierigheid en flinke dosis ervaring heeft al tot diverse innovatieve oplossingen geleid.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Elektrotechnische installaties Adres Rosbayerweg 41
1521RW Wormerveer
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)756217628 E-mailadres info@vercoma.nl Website vercoma.nl btw nummer NL814413146B01

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.