Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Therminon

De nummer 1 leverancier van vloerverwarming in Nederland

Therminon is een toonaangevende producent en leverancier van innovatieve vloerverwarmingssystemen. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van composiet (kunststof) verdelers en regelunits voor vloerverwarming en -koeling. Hierbij wordt met minimale energie een maximaal comfort bereikt. Al onze verdelers zijn voorbereid op duurzame, lage temperatuur warmte- en koudebronnen (warmtepompen, hybride systemen, etc.) en daardoor dé aangewezen verdelers voor de toekomst. Zowel in woningen als utiliteitsgebouwen.

Efficiënt, comfortabel en energiezuinig
Met de composiet verdelers van Therminon kan zeer comfortabel, betrouwbaar en (energie-)efficiënt worden verwarmd én gekoeld. Bovendien is koeling zeer voordelig. Omdat composiet een uitstekende isolator is, wordt de overdracht van warmte en koude door de verdelers naar buiten toe voorkomen. In combinatie met de isolerende luchtkamers in de verdelers wordt het risico op condens zelfs volledig uitgesloten. Corrosie en/of roest zijn onmogelijk, met als resultaat een hoge betrouwbaarheid én een lange levensduur van onze verdelers.

Modulaire opbouw
Onze composiet verdelers zijn modulair opgebouwd en eenvoudig uit te breiden. Ook zijn de verdelers zowel hydraulisch neutraal als hydraulisch actief toepasbaar, dankzij een unieke (gepatenteerde) pompmodule met een lage temperatuur verwarmingsventiel. Installateurs hebben standaard keuze uit een statische (flow) of dynamische (auto flow control) inregeling. Bovendien kunnen onze systemen kant-en-klaar worden geleverd, inclusief draadstaalmatten, leidingwerk, isolatiematerialen en zoneregelingen.

Prefab oplossingen
Indien gewenst levert Therminon ook prefab oplossingen. Hierbij wordt in nauwe samenwerking met de installateur een maatwerk oplossing uitgedacht en op speciale frames voorgemonteerd. Na de kwaliteitscontrole worden alle producten just-in-time op de bouw aangeleverd, waar zij direct geïnstalleerd kunnen worden. Dankzij de prefab service van Therminon kan flink bespaard worden op doorlooptijden, terwijl de assemblage naar het hoogste niveau wordt getild. Een optimale werking van uw vloerverwarmingssystemen is het resultaat.

Ontwikkeling en productie volledig in Nederland
De ontwikkeling en productie van onze composiet verdelers vindt volledig plaats in Bladel (bij Eindhoven). Dit maakt ons uniek in de Nederlandse markt en zorgt voor veel vertrouwen bij installateurs én eindgebruikers. Immers zijn we altijd dichtbij. We hebben maximale controle op onze productie en de lijnen zijn kort. Bovendien worden onze verdelers specifiek voor de Nederlandse markt ontwikkeld en geassembleerd. Als onderneming zijn we onafhankelijk van tussenhandelaren en ook hoge vervoerskosten zijn niet aan de orde, waardoor we een concurrerende prijs kunnen bieden. Vandaag besteld, is vrijwel altijd morgen al geleverd.

algemene informatie

Services Hernieuwbare energie Adres Hallenstraat 9
5531 AB Bladel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)497 360159 E-mailadres info@therminon.nl Website vloerverwarming.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.