Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Systemair

Al vanaf 1974 houdt Systemair zich bezig met een van onze eerste levensbehoeften: zuivere lucht. Vandaag de dag behoort het bedrijf wereldwijd tot de marktleiders op het gebied van ventilatietechniek en spelen we een belangrijke rol in het creëren van een duurzame samenleving.

Dit doen we door energie-efficiënte producten te ontwikkelen en door voortdurend de milieu-impact van onze activiteiten te beoordelen. In de gloednieuwe video ‘This is what we do’ ziet u waarom wij uw meest efficiënte en behulpzame partner kunnen zijn wanneer het gaat om het beheersen van uw uitdagingen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.

U kunt deze video bekijken op onze website of het YouTube kanaal van Systemair. Door hier simpelweg te zoeken naar ‘Systemair Nederland’ heeft u in een paar seconden een overzicht van al onze video’s.

Tapijnkazerne, Maastricht
Verduurzaming staat centraal bij dit project. Ralph Herben, Vastgoed ontwikkelaar Universiteit Maastricht, vertelt hoe een gebouw van meer dan 100 jaar oud omgebouwd is naar een energieneutraal pand. Verder komt Paul Laurensse, operational manager bij Kemtec, aan het woord over de keuze voor de Geniox luchtbehandelingsunits van Systemair.

Het meest complete én meest flexibele assortiment in ventilatie en klimaatbeheersing is verkrijgbaar bij Systemair.

Kijk voor meer informatie op www.systemair.nl

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Klimaatbeheersing Adres Van Leeuwenhoekstraat 2
3846 CB Harderwijk
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)85 0066200 E-mailadres [email protected] Website systemair.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.