Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Siniat

De specialist in droge afbouwmaterialen
Siniat maakt producten en systemen voor droge afbouw, voor het afwerken van wanden, plafonds, wandbekleding en externe toepassingen. Onze producten worden gebruikt door zowel kleine afbouwers als door de meest geprezen architecten en bouwbedrijven in het hele land.

Als belangrijke sleutelpartner in talrijke bouwprojecten doorheen heel Nederland, maken we de beste afwerkingsmaterialen die helpen om huizen, scholen, ziekenhuizen en werplekken aangenamer, rustiger, warmer en veiliger te maken dan ze ooit geweest zijn.

Onze dienstverlening
Als een belangrijke speler in de bouw voorzien wij onze klanten dagelijks niet alleen van uitstekende producten en diensten, maar staan we hen ook bij, overal waar we kunnen.

Een betrouwbare partner
We bieden een uitgebreid productassortiment aan om in te spelen op de verscheidenheid aan projecten en budgetten. De meest succesvolle bedrijven uit de bouwsector stellen vertrouwen in onze producten, klantenservice en technische kennis om op die manier voor hun organisatie een concurrentievoordeel te realiseren.

Technische expertise
Ons technisch team staat voor u klaar om te helpen met vragen over onze producten en systemen. Ook voor projecten bieden wij ondersteuning door de verschillende fases heen.

Project ondersteuning
Voor projecten voegen we waarde toe voor, tijdens en na de bouwfase. Door samen te werken met het projectteam kunnen we manieren vinden om de esthetiek van gebouwen te verbeteren, om bouwkosten te reduceren, bouwtijden te verkorten en onderhoudskosten te verlagen.

Duurzaamheid
Ook door het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen voegen we extra waarde toe aan bouwprojecten. Wij selecteren zorgvuldig geschikte producten en systemen en waar nodig kunnen we producten in op maat gemaakte lengtes leveren om op die manier bouwafval te verminderen.

Training
Om onze klanten te helpen het beste uit onze producten en systemen te halen, voorzien we hands-on trainingen en zijn we steeds beschikbaar om de vaardigheden van uw team te helpen maximaliseren. Demonstraties op maat en met specifieke focus zijn mogelijk op de bouwplaats, bij een handelaar, in uw training center…

Ons bedrijf
Siniat is onderdeel van de Etex Group, een wereldwijde producten van bouwmaterialen. Siniat maakt deel uit van de bedrijfstak gevel en bouwplaten, met vestigingen in Europa, Afrika en Zuid-Amerika.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Afbouwmaterialen Adres Oosterhorn 32-34
9936 HD Farmsum
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)596 649300 E-mailadres info@siniat.nl Website siniat.nl/nl-nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.