Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Schiedel Metaloterm B.V.

Schiedel Metaloterm (voorheen Ontop Metaloterm), onderdeel van de Schiedel-groep, ontwerpt, produceert en distribueert al meer dan 75 jaar Schiedel rookgasafvoer systemen in heel Europa. Ons hoofdkantoor in Schiedel Benelux is gevestigd in Middelburg, Nederland.

Onder de merknaam Metaloterm® bieden wij meer dan 4.000 verschillende producten en slimme oplossingen in RVS rookgasafvoersystemen. Voor vrijwel alle toepassingen op het gebied van rookgassystemen bieden wij een oplossing. Deze toepassingen variëren van industriële bakkerijovens, diesel- en gasmotoren, boilers tot diverse haarden en fornuizen.

Als de meest ervaren specialist van de Europese markt beperken wij ons niet tot het aanbieden van alleen producten. Ook bieden wij consultancy via ons in-house ingenieursbureau met berekeningen, tekeningen, testen en testfaciliteiten, technische randvoorwaarden en eventuele budgettaire overwegingen.

Schiedel Metaloterm is ISO 9001 gecertificeerd. Alle Metaloterm®-systemen zijn getest en gemarkeerd met CE-markeringen, geleverd door aangemelde instanties. Onze moderne productiefaciliteit wordt regelmatig gecontroleerd door dezelfde aangemelde instanties.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services rookgasafvoersystemen Adres Oude Veerseweg 23
4332 SH Middelburg
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)118 68 99 00 E-mailadres [email protected] Website metaloterm.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.