Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

RIPRO Luchttechniek B.V.

RIPRO Luchttechniek: partner in klimaatbeheersing en ventilatiesystemen

De keuze van een juiste klimaatbeheersing en ventilatie is belangrijk voor een gezonde en comfortabele woon- of werkplek! Ventileren, verwarmen en/ of koelen? Het is allemaal mogelijk bij RIPRO Luchttechniek B.V.

Geperforeerde metalen kanalen voor efficiënte klimaatbeheersing RIPRO Luchttechniek is 1 van de weinige in de Nederlandse markt die geperforeerde metalen kanalen (ook wel perfokanalen genoemd) levert en/of installeert. Via geperforeerde metalen kanalen is er een uniek en uiterst efficiënt systeem van luchtverdeling.

Geperforeerde metalen kanalen zijn geschikt om te verwarmen, te koelen, te ventileren of een combinatie hiervan met slechts één kanaal. Het klassieke netwerk van luchtkanalen, plenumboxen, roosters, kleppen, enz. is hierdoor niet meer nodig. Ze bieden vele voordelen ten opzichte van de meer bekendere textiele kanalen of conventionele metalen kanalen.

Door de techniek van diffusie of pulsie in de klimatisatie van grote open ruimtes toe te passen blijven de investerings- en plaatsingskosten laag. De volledige ruimte kan in slechts 2 à 3 minuten behandeld worden, en dit zonder tochtgevoel.

De kanalen passen goed in een industriële look, zijn kostenbesparend, makkelijk in onderhoud en volledig aan te passen aan de wensen van de klant. De lucht wordt gelijkmatig en snel verdeeld over de gehele ruimte en er is geen sprake van tocht. Er zijn geen plafonds nodig om dit systeem te kunnen plaatsen. Het heeft een industriële look en past goed bij deze tijd.

Conventionele metalen kanalen kunnen bij gebrek aan onderhoud een infectiebron worden door de groei van micro-organismen in de kanalen. Gespecialiseerde reiniging is nodig voor een hygiënische en optimale werking van het klimaatsysteem en gezonde luchtkwaliteit. Onze geperforeerde metalen kanalen nemen dit “probleem” weg.

De metaal geperforeerde kanalen bevatten perforaties over de volledige lengte van het kanaal. Op deze manier is er een optimale gelijkmatige verspreiding van de lucht. Naast de perforaties voor de perfecte klimaatbeheersing bevatten onze geperforeerde metalen kanalen ook microperforaties die de kans op condensatie of vochtopstapeling op het kanaaloppervlakte verhinderen. Er is een continue omwenteling van massa rond het kanaal. Extra isolatie van de kanalen is dus niet nodig (zoals dit wel het geval is bij de conventionele metalen kanalen).

Het volledige systeem is gebaseerd op een geavanceerde techniek waarbij de luchtmassa rond het kanaal zodanig bewerkt wordt dat er geen condensatie of vochtopstapeling optreedt. Hierdoor is er nauwelijks onderhoud nodig voor de perfokanalen.

Complete luchttechnische installaties, textiele kanalen, luxe rozetten en werkvoorbereiding

RIPRO Luchttechniek B.V. levert en/of installeert naast de geperforeerde metalen kanalen ook complete luchttechnische installaties, textiele luchtkanalen en luxe rozetten. Daarnaast kunnen wij voor u de werkvoorbereiding uit handen nemen.

Wij beschikken over jarenlange ervaring in de montage en demontage van luchttechnische installaties in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in zowel utiliteits-, woning- als scheepsbouw.

Met een prima prijs/kwaliteit verhouding en zeer professioneel en gecertificeerd personeel zorgen wij voor een vlotte en vakkundige installatie.

Wij passen ons aan, aan de wensen van de klanten (zowel zakelijk als particulier). Ook benieuwd geworden? Bekijk onze site www.riproluchttechniek.nl voor veel meer informatie.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Het Vossenland 1
7984 NK Dieverburg
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)521 785084 E-mailadres info@riproluchttechniek.nl Website riproluchttechniek.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht