Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Pentair

‘ALL IN ONE’ pomp specialist

Pentair biedt een breed assortiment aan producten op het gebied van afvalwater- en rioolwaterpompen van het merk Pentair Jung Pumpen. Daarnaast bieden zij ook de schoon water pompen van het merk Pentair Sta-Rite aan in de Benelux.

Pentair Jung Pumpen

De afvalwater- en rioolwaterpompen van het merk Pentair Jung Pumpen worden ontwikkeld en geproduceerd in Steinhagen (Duitsland). Al 95 jaar zijn wij gespecialiseerd in de productie van vuil- en rioolwater dompelpompen, opvoerinstallaties, afvalwaterputten en besturingssystemen op het gebied van utiliteitsbouw, afvalwatertechniek en drukriolering. Kortom, een echte vuil- en rioolwaterspecialist.

Pentair Sta-Rite

Het merk Pentair Sta-Rite bestaat al ruim 80 jaar en wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. In Europa produceert Pentair een breed assortiment Pentair Sta-Rite zwembadpompen en -reinigers, die een goede reputatie hebben op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. De nieuwe Europese Pentair Sta-Rite-lijn voor watervoorziening en waterafvoer voor woningen, wordt geproduceerd in Pisa (Italië) en is nu ook verkrijgbaar in de Benelux.

Vuil- en rioolwater toepassingen

Pentair heeft een uitgebreide serie dompelpompen voor onder meer regenputten, ondergelopen kelders en kruipruimtes. Deze serie pompen is verkrijgbaar in kunststof en RVS. Met de Compli serie biedt Pentair een breed scala aan opvoerinstallaties die afhankelijk van de toepassing en ruimte gebruikt kunnen worden. De nieuwe productlijn Drena Line van Pentair Jung Pumpen biedt hoogwaardige pompen voor de afwatering en behandeling van afvalwater. Deze RVS dompelpompen, kunnen gebruikt worden voor een breed scala aan toepassingen.

Schoonwater toepassingen

Pentair’s productportfolio voor schoonwater toepassingen bestaat uit zelf aanzuigende pompen, meertraps centrifugaalpompen en compacte pompsystemen voor watervoorziening, irrigatie en hergebruik van regenwater. Met onze jarenlange ervaring, brede kennis en uitgebreide productassortiment kunnen wij voor elke toepassing een passende oplossing aanbieden.


Sta rite

Jung Pompen

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Pompen Adres Parallelweg 4
7102 DE Winterswijk
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)88 0285111 E-mailadres info.nijhuis@pentair.com Website pentair.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.