Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Orcon

Een buitengewoon binnenklimaat

Orcon vindt dat iedereen moet kunnen genieten van gezonde lucht. Daarom ontwikkelen we met en voor de markt, kennis en technologieën voor het creëren van een buitengewoon binnenklimaat waarin men op een gezonde, comfortabele, energiezuinige en betaalbare manier kan wonen, werken en leren. Frisse buitenlucht naar binnen brengen, dat is wat Orcon drijft. Zo stil, zuinig, gezond en comfortabel mogelijk.

Duurzame ventilatieproducten

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt en produceert Orcon innovatieve ventilatiesystemen voor renovatie en nieuwbouw woningen, en utiliteit zoals scholen en kantoren. De focus ligt hierbij op het produceren van duurzame ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Daarbij is kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Hierbij geloven we in een persoonlijke aanpak, met een ventilatieoplossing op maat.

Innovatie voorop

Een gezond binnenklimaat vraagt veel kennis van ventilatie en innovatief zijn. Orcon bedenkt en produceert zelf haar ventilatiesystemen. Hierbij leggen we een grote nadruk op innovatieve oplossingen die passen in de huidige tijd. Zo waren we het eerste bedrijf dat ventilatiesystemen produceerde met een ingebouwde vochtsensor en kwam het als eerste met een draadloze bediening (RF). En we zijn nog niet klaar! Elke dag zetten we ons in voor de ontwikkeling van duurzame ventilatiesystemen.

Producten

Voor zowel woningbouw- als utiliteitstoepassingen biedt Orcon tal van ventilatieoplossingen, waaronder:

Onderdeel van Groupe Atlantic Nederland

Orcon valt sinds 2021 onder de hoede van Groupe Atlantic Nederland, dat weer onderdeel is van het Franse Groupe Atlantic. Dit bedrijf is inmiddels één van de meest invloedrijke wereldspelers op het gebied van thermische oplossingen, waarbij de transitie naar duurzame, hernieuwbare energie voorop staat.

Onze gezamenlijke missie is het leveren van thermisch comfort om te kunnen voorzien in de behoeftes van miljoenen klanten over de hele wereld. We willen mensen voorzien van een gezond, comfortabel, en duurzaam binnenklimaat in alle gebouwen waar mensen leven, werken, leren, en ontspannen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services KlimaatbeheersingVentilatieLuchttechniek Adres Landjuweel 25
3905 PE Veenendaal
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)318 54 47 00 E-mailadres [email protected] Website orcon.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.