Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Mulcol

Mulcol International is een moderne producent van innovatieve passieve brandwerende producten. Onze fundamentele doelstelling is het produceren en testen van pragmatische, effectieve en montagevriendelijke producten en oplossingen in relatie met de meest recente Europese normen.

Pragmatische, effectieve en montagevriendelijke oplossingen
Mulcol International is continu bezig met het onderzoeken, ontwikkelen en testen van praktische oplossingen en producten om onze klanten de beste passieve brandbeveiligingsproducten te bieden. Onze doelstelling is om innovatieve brandwerende producten en oplossingen te ontwikkelen die relevant en eenvoudig toepasbaar zijn. In plaats van het testen van de theoretische oplossingen, zijn wij van mening dat we moeten inschatten of onze geteste producten praktisch toepasbaar zijn en dicht bij de werkelijke situaties staan.

Zorg voor mens en milieu
Wij voelen ons verantwoordelijk voor het milieu en de veiligheid van de huidige en toekomstige generatie(s). Wij dragen zorg voor het leven, hierdoor kijken we altijd naar mogelijkheden om  milieuvriendelijke te produceren en effectieve oplossingen te creëren welke volledig gericht zijn op het redden van levens.

Uitmuntend in kwaliteit
Bij Mulcol International hebben we slechts één doel en dat is om uit te blinken in de kwaliteit van de producten, die zijn ontworpen voor onze veiligheid. Wij willen marktleider worden in de productie en levering van de best presterende passieve brandbeschermingsproducten. Bij Mulcol International richten wij ons uitsluitend op geavanceerde technologieën en onze bekwaamheid met betrekking tot het karakter van onze producten. Onze focus is de uitbreiding van de prestaties en de kenmerken van de bestaande passieve brandbeveiligingsproducten.

Het zit onze mensen in de genen
Mulcol International is een toegewijde organisatie van mensen met kennis en kunde, betrokkenheid en toewijding voor het ontwikkelen van nieuwe en geavanceerde passieve brandbeveiligingsproducten. Onze medewerkers zijn onze grootste troef, waar we trots op zijn. Een ieder van onze medewerkers zijn referentiepunten binnen ons vakgebied. Van materiaalkeuze tot productie en levering, onze mensen richten zich op het hoogst haalbare op het gebied van passieve brandbeveiliging.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Brandbeveiliging Adres Arnesteinweg 18
4338 PD Middelburg
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)118 726140 E-mailadres contact@mulcol.com Website mulcol.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.